Samsung a lansat în producție „Galaxy Fold”, la vânzare din 26 aprilie

798

Primul smartphone pliabil Samsung a fost lansat în februarie la San Francisco. Samsung Electronics a confirmat că a comandat componente de la partenerii săi pentru a începe producția smartphone-ului pliabil „Galaxy Fold”. Se așteaptă ca Samsung Electronics să producă primele pliante Galaxy Fold la sfârșitul lunii martie sau la începutul lunii aprilie.

Samsung a anunțat că va începe vânzările lui Galaxy Fold pe 26 aprilie, conform ETNews. Având în vedere acest lucru, programul de producție și lansare este strâns, totul ține de organizarea internă a gigantului tech. Este un smartphone complet diferit de unul clasic produs până acum de Samsung. Deoarece smartphone-urile pliabile nu sunt produse existente pe piață, Samsung intenționează să producă o cantitate mai mică pentru a vedea cum răspunde piața.

Producția lui Galaxy Fold nu va depăși 100.000 de bucăți pe lună

Producția efectivă a telefonului pliabil este considerabil mai mică decât cea a smartphone-urilor clasice. Volumul bucăților estimate să fie produse din pliabilul Samsung va fi, conform unor surse interne, sub 100.000 de unități pe lună. Dacă luăm în vedere și randamentul liniei de producție, numărul efectiv de expediere a produselor finite va fi mai mic de 100.000 de unități.

Prin urmare, chiar dacă smartphone-ul Samsung Fold este lansat oficial la vânzare, este puțin probabil ca amatorii să poată vedea pe Galaxy Fold într-un magazin de vânzare cu amănuntul. Modelele emblematice, cum ar fi Galaxy S10, se produc într-un număr de peste 3 milioane de unități pe lună. Într-un trimestru sunt produse aproximativ 10 milioane de unități. Este mult mai ușor de intrat în posesia unui astfel de telefon decât în posesia lui Galaxy Fold.

Partron Co, Ltd. este o companie din Coreea de Sud fondată în 2003. Produce și vinde componente pentru telefoane mobile și sisteme de telecomunicații. De asemenea, oferă module de cameră, antene, senzori, motoare cu vibrații, servomotoare pentru telefoane mobile și dispozitive de îngrijire a sănătății.

Galaxy Fold are un afișaj în modul deschis de 7,3 inch. Aceste afișaje pliabile cu ecranul la interior sunt realizate de Samsung Display. Știm că afișajul pliabil a fost comandat și a început producția la el de la sfârșitul anului trecut. Este mult mai dificil de produs față de un ecran clasic de smartphone.

Samsung colaborează cu Partron și DreamTech pentru Galaxy Fold

Polimidul transparent – transparent polyimide (PI), produs de Sumitomo Chemical (PI) a fost adoptat ca o fereastră de acoperire pentru a proteja ecranul. Acesta înlocuiește sticla armată folosită de Samsung până acum pentru smartphone-urile sale high-end. Un adeziv produs de Samsung SDI au fost folosit pentru lipirea acestui poliamid. Adezivul numit OCA este un agent adeziv de tip film aplicat pe ambele părți și este utilizat pentru atașarea diferitelor piese utilizate în afișaje. În plus, Samsung Electro-Mechanics va furniza camerele triple din spate, MCNEX și Partron camera frontală și DreamTek modulul de recunoaștere a amprentelor.