Bara de sunet Samsung Q995GC cu SmartThings Hub lansată

199
Bara de sunet Samsung Q995GC cu SmartThings Hub
Sursa foto: via notebookcheck.net

Samsung a prezentat zilele trecute mai multe serii de dispozitive conectate pentru 2023. Printre acestea se află și bara de sunet Samsung Q995GC. Gadgetul „top end” este prima bară de sunet Samsung care vine cu un hub SmartThings încorporat. În acest fel bara de sunet vă permite să controlați dispozitivele inteligente de acasă prin comenzi vocale cu Amazon Alexa.

Bara de sunet Samsung Q995GC cu 11.2.4 canale are diverse funcții, inclusiv Q-Symphony pentru audio TV îmbunătățit și Game Mode Pro 2.0. Aceasta este prima bară de sunet cu Samsung SmartThings Hub integrat, permițându-vă să utilizați difuzorul pentru a controla alte dispozitive inteligente de acasă. Bara de sunet high-end are 11 canale, un subwoofer și patru difuzoare, care radiază în sus, oferind o experiență audio la 360°.

Samsung Q995GC cu SmartThings Hub

Tehnologia Q-Symphony vă permite să sincronizați bara de sunet Samsung Q995GC cu alte difuzoare compatibile. În acest fel sunetul emis de televizor este optimizat în întreaga configurație. Versiunea 2023 a funcției permite barei de sunet să acceseze procesorul Neuronal Quantum de pe televizor, ceea ce îi permite să sporească claritatea sunetului.

Alte instrumente Samsung Q995GC includ funcțiile SpaceFit Sound Pro și Adaptive Sound 2.0. În plus noua bară de sunet Samsung este compatibilă cu Dolby Atmos. Puteți optimiza ieșirea difuzorului pentru jocuri cu Game Mode Pro 2.0, suprimând zgomotul de fundal și facilitând localizarea lucrurilor folosind sunetul. Gadgetul acceptă și Apple AirPlay 2, permițându-vă să proiectați conținut de pe iPhone, iPad sau Mac.

Apple AirPlay 2 este o tehnologie de streaming Wi-Fi. Vă permite să trimiteți wireless atât audio, cât și video la o varietate mai mare de dispozitive, cum ar fi televizoare, difuzoare, casete Apple TV, Mac-uri și receptoare home theater.

Bara de sunet Samsung Q995GC va fi lansată în Germania pe 14 martie alături de noile televizoare Samsung. Nu este clar cât va costa dispozitivul. Pentru context, un model mai vechi, Samsung HW-Q990B cu 11.1.4 canale, se vinde de obicei cu ~1.900$. Potrivit Notebookcheck, momentan nu este clar dacă noua bară de sunet se va lansa și pe alte piețe.