Samsung QLED 8K cu o diagonală de 98 inch lansat în Rusia

953

Samsung Electronics a prezentat oficial televizorul QLED 8K cu cea mai mare diagonală a ecranului – 98 inch, în Rusia. Pe lângă diagonala de 248,92 centimetri televizorul Samsung are și cea mai realistă dintre toate rezoluțiile existente pe piață cu un ecran de 8K. Acest televizor vă permite să vă transpuneți complet în ceea ce se întâmplă pe ecran, ca și cum vă aflați în centrul evenimentelor. Puteți vedea absolut toate detaliile de pe ecran în cele mai mici amănunte.

Cu o rezoluție record de 8K și o luminozitate maximă de până la 4000 nits, Samsung QLED 8K oferă imagini de înaltă calitate. Televizorul creează un sentiment de realism incredibil. Televizorul Samsung QLED 8K are un procesor Quantum bazat pe inteligența artificială, conform NewsSamsung. În acest fel televizorul îmbunătățește calitatea conținutului original cât mai aproape de 8K și adaptează nivelul luminozității în funcție de scena de pe ecran și de lumina din cameră.

Tehnologii de ultimă generație pe Samsung QLED 8K

Tehnologia de sunet AI vă permite, de asemenea, să optimizați sunetul pentru fiecare tip de conținut. De exemplu, în dialoguri pentru a vă concentra pe sunetele centrale pentru a evidenția vocea. De asemenea, în emisiunile sportive pe la sunetele de fundal pentru a intra în atmosfera a ceea ce se întâmplă pe ecran.

Tehnologia punctelor cuantice și suportul pentru standardul HDR10+ oferă cea mai bună calitate a imaginii. Televizorul are un volum de culoare de 100% și detalii extraordinare în scenele luminoase și întunecate. Unghiul de vizualizare îmbunătățit asigură o vizionare confortabilă și o calitate ridicată a imaginii din orice unghi privești la televizor. Nivelul excelent de contrast și luminozitate, precum și adâncimea maximă a culorii negre sunt obținute prin utilizarea tehnologiei Direct Full Array și a stratului antireflexiv Ultra Black Elite.

Rusia este cea mai întinsă țară din lume, două ori mai mare decât teritoriul celei de-a doua țări ca întindere, Canada. Limba rusă este a cea mai folosită pe Internet după limba engleză. În 1867, Rusia a vândut Statelor Unite ale Americii teritoriul Alaska pentru suma de 7,2 milioane de dolari.

Samsung QLED 8K dispune de modul Ambient, pentru o integrare mai armonioasă a ecranului uriaș, de aproape 2,5 metri, în interiorul camerei. Când este oprit, Samsung QLED 8K devine aproape invizibil, ajustând textura la culoarea peretelui pe care este situat. În acest timp poate fi setat să arate ora, timpul probabil, poate afișa fotografii de familie screensavere elegante, precum și opere de artă.

Preț prohibitiv în Rusia pentru Samsung QLED 8K

Vânzarea televizorului Samsung QLED 8K cu diagonala de 98 inch va începe pe 22 aprilie. Deocamdată, puteți să comandați în prealabil acest televizor pe site-ul oficial Samsung din Rusia la prețul de 5.999.990 ruble. Ca bonus la precomanda televizorului cumpărătorii primesc bara de sunet premium HW-N950 cu tehnologii DTS: X și Dolby Atmos, creată în parteneriat cu Harman Kardon. Un difuzor cu sunet surround profund și un design elegant. Aceasta se completează perfect cu televizorul Samsung 8K și vă vor oferi o experiență de vizualizare mai vie și mai realistă.

În plus față de televizorul cu o diagonala de 2,5 metri, Samsung a introdus de asemenea seria de televizoare QLED 8K cu diagonala de ecran de 65, 75 și 82 inch.