Samsung Rusia confirmă data și ora evenimentului Galaxy Unpacked

324
Samsung Rusia confirma data si ora evenimentului Galaxy Unpacked
Sursa Foto: via mspoweruser.com

Data evenimentului Samsung Unpacked 2021 s-a scurs deja din surse media sud-coreene, dar acum Samsung Rusia a confirmat-o oficial pe site-ul lor. După cum am scris zilele trecute evenimentul va avea loc pe 11 august 2021 și va fi transmis pe site-ul Samsung și YouTube la ora 17:00, ora României. Va fi ora 10:00 în partea estică a SUA și ora 23:00 în Coreea de Sud.

La eveniment, Samsung Electronics va introduce un total de cinci noi produse. Samsung Galaxy Z Fold 3, Samsung Galaxy ZFlip 3, Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch Active 4 și noul set wireless Samsung Galaxy Buds 2. Știm deja foarte multe despre toată gama de produse ce vor fi lansate, am publicat și fotografii cu ele. Vom trece cu vederea pe scurt toate aceste produse ce vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2021.

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2021

Galaxy Z Fold 3 are procesorul Snapdragon 888, însoțit de 12GB RAM și 256 / 512 GB capacitate de stocare. Smartphone-ul pliabil are o baterie de 4.380mAh și suport de încărcare rapidă de 25W. Va avea, de asemenea, un cititor de amprente pe ecran și o cameră frontală sub afișaj. Cu toate acestea, camera selfie nu pare total ascunsă. Se așteaptă ca dispozitivul să fie mai ușor decât Samsung Galaxy Z Fold 2 și semnificativ mai ieftin. Știm că va fi compatibil cu S-Pen, dar că, la fel ca Samsung Galaxy S21, stiloul nu va avea un siloz dedicat în dispozitiv.

Ne așteptăm ca Samsung Galaxy Z Flip 3 să prezinte specificații similare. Va avea un afișaj extern mai mare, un design în două tonuri cu rame înguste și un ecran intern UTG de 6,7 inch (17,02 cm) cu rata de actualizare de 120Hz. Alte caracteristici așteptate includ două camere de 12MP pe spate, o cameră frontală de 10MP și scaner de amprente montat lateral. Aceste două modele vor fi vedetele la Galaxy Unpacked 2021.

Amprente – Primul birou de stocare a amprentelor a fost înființat la Londra în 1901. Primii criminali identificați și arestați după amprente au fost Alfred și Albert Stratton, care au fost acuzați de crimă în 1905.

Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Active

Samsung Galaxy Watch4 și Watch4 Active vor fi primele două smartwatch-uri Samsung cu noul sistem de operare Wear OS. Gama de prețuri Galaxy Watch 4 va fi cuprinsă între 350 – 370 euro pentru modelele de 40 mm și 380 – 400 euro pentru cele de 44 mm. Galaxy Watch 4 Classic va începe de la 470-500 euro pentru varianta de 42 mm și 500-530 euro pentru varianta de 46 mm. Samsung Galaxy Watch 4 va fi disponibil în negru, argintiu, auriu și verde.

Sunt informații că Galaxy Watch4 Classic va fi disponibil în trei dimensiuni: 42mm, 44mm și 46mm. Ceasul va avea un cadru rotativ care vă va permite să interacționați cu ușurință cu interfața de utilizare Watch UI. Acest ceas inteligent de ediție clasică va fi disponibil în negru și gri.

Galaxy Watch 4 Classic va fi rezistent decât smartwatch-urile Samsung de generație anterioară, deoarece este protejat de Gorilla Glass DX / DX+. De asemenea, conform Mspoweruser, este evaluat la 5ATM și certificat cu standardul militar american MIL-STD-810G.

Galaxy Buds 2, noi căști TWS ale companiei

Noul set Samsung Galaxy Buds 2 are un design minimal și prezintă o nouă schemă de culori într-un finisaj lucios. Dispune de două microfoane pentru reducerea activă a zgomotului, o versiune mai limitată a caracteristici ANC.

Galaxy Buds 2 va fi disponibil în alb, negru, violet și verde. Carcasa va fi albă la exterior, în timp ce interiorul se va potrivi cu nuanța căștilor din interior. Carcasa va oferi încărcare wireless de 2,5W și va avea o baterie de 500mAh. Fiecare cască Galaxy Buds 2 va găzdui o baterie de 60mAh. Acesta este un mare upgrade pentru carcasă (de la 270mAh), deși căștile reale au scăzut ca baterie de la 85mAh. Căștile Galaxy Buds 2 sunt de așteptat să aibă un preț între 180 și 200 euro. Prețurile vor varia în funcție de piață.