Samsung a creat un S Pen special pentru telefoanele pliabile

289
Samsung a creat un S Pen special pentru telefoanele pliabile
Sursa Foto: via phonearena.com

Samsung a confirmat că a creat un S Pen special pentru telefoanele pliabile de a treia generație. În ultimele luni, am văzut diverse informații care anunță sosirea  Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3, Watch 4, Watch 4 Classic și Buds 2. Acum șeful Samsung a confirmat patru dintre aceste dispozitive. Într-o postare pe blog, TM Roh spune că dispozitivele Galaxy Z Fold și Z Flip din a treia generație vor fi dezvăluite pe 11 august.

În mod surprinzător, TM Roh nu a dezvăluit specificații dar a vorbit despre noi capacități de multitasking și o durabilitate mai bună. Cel mai important, Samsung a abordat și asistența S Pen pentru viitoarele pliabile. TM Roh spune că Samsung a proiectat un stylus special pentru ecrane pliabile și a sugerat prezența acestuia pe Galaxy Z Fold 3. Zvonurile anterioare au indicat faptul că Galaxy Z Folsd 3 va fi compatibil cu S Pen Pro. Cu toate acestea, nu se știe nimic mai mult despre viitorul stylus în acest moment.

Posibil ca seria Galaxy Note cu S Pen să nu revină niciodată

TM Roh a reiterat faptul că nu va fi lansat un telefon Galaxy Note anul acesta, potrivit PhoneArena. El a spus că Samsung intenționează să aducă caracteristici populare de pe seria Note pe mai multe dispozitive Samsung. Deși Galaxy S21 Ultra acceptă un S Pen, nu are un slot dedicat pentru stocarea stylus-ului. Din câte se pare, Samsung Galaxy Z Fold 3 va avea aceeași abordare.

Curios, TM Roh nu a menționat nimic despre presupusa camera in-display a viitorului Fold. Dar acest lucru s-ar putea datora faptului că Samsung dorește să păstreze câteva surprize pentru 11 august. Suportul UDC și S Pen ar putea face din Fold 3 cel mai bun telefon din 2021. TM Roh a abordat pe scurt și celălalt model pliabil: Samsung Galaxy Z Flip 3. El a spus că telefonul va avea „un stil și mai rafinat, înarmat cu materiale mai noi și mai rezistente”.

Microsoft are aproximativ 168.000 de angajați (2020) și vânzări de 143 miliarde de dolari SUA. Compania Microsoft este cel mai mare producător de software din lume și una dintre cele mai mari companii din lume. LinkedIn și Skype aparțin de Microsoft.

În altă parte a articolului de pe blog, șeful Samsung Mobile vorbește despre colaborările cu Google și Microsoft. Compania a lucrat cu Google pentru a îmbogăți experiența pliabilă pentru Modul Flex. TM Roh a scris pe blog și despre noua platformă portabilă unificată care va rula pe urmatoarele ceasuri Samsung.

La evenimentul Galaxy Unpacked din 11 august, Samsung va lansa Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3, seria Galaxy Watch 4, Galaxy Buds 2 și S Pen. Se așteaptă ca viitoarele telefoane pliabile să fie cu aproximativ 200 de euro mai ieftine decât modelele anterioare.