Imagini oficiale de marketing cu Samsung Galaxy Z Flip 3

357
Imagini oficiale de marketing cu Samsung Galaxy Z Flip 3
Sursa Foto: winfuture.de

Știm sigur că Samsung va aduce pe piață două smartphone-uri noi cu afișaj pliabil pe 11 august. Unul dintre ele este Samsung Galaxy Z Fold 3, considerat vedeta Galaxy Unpacked, despre care știm aproape totul, au apărut chiar și fotografii oficiale de marketing. Celălalt este Samsung Galaxy Z Flip 3.

Cu Samsung Galaxy Z Flip 3 compania sud-coreeană are în vedere un smartphone mai ieftin, cu un afișaj pliabil, unde ecranul a fost proiectat astfel încât să poată fi pliat în mijloc de-a lungul unei linii orizontale. Din punct de vedere fizic, dispozitivul cu ecran de 6,7 inch amintește de telefoanele mobile pliabile din anii 90 și 2000, dar integrează cea mai recentă tehnologie high-end sub capotă.

Conform cunoștințelor actuale, Samsung Galaxy Z Flip3 va avea, printre altele, Snapdragon 888 la bord combinat cu 8GB de RAM. Procesorul Qualcomm se află pe seria emblematică Galaxy S21, lansată în ianuarie anul acsta.  În plus, pentru Flip 3, clientul poate alege între variante cu 128 sau 256GB de memorie flash internă.

Samsung Galaxy Z Flip 3 cu afișaj de 1,9 inch în exterior

Afișajul pliabil va avea o rată de reîmprospătare de 120Hz, conform WinFuture. Spre deosebire de predecesorul său original, Samsung a instalat la exterior un afișaj mai mare, are 1,9 inch (4,86 cm). Flip-ul original are un afișaj pe capac de 1,1 inch (2,79 cm). Afișajul exterior poate fi operat și prin atingere și este destinat să afișeze notificările primite, timpul și ca un ajutor atunci când faceți anumite fotografii.

Imaginile de marketing apărute arată că Samsung a refăcut balama și a pus pe Galaxy Z Flip 3 un cadru metalic. În plus, camera frontală plasată în mijlocul afișajului sub marginea superioară este ușor de văzut, clar nu este una in-display. Camera frontală are 10MP iar cele două camere din spate au o rezoluție de 12MP fiecare. Au aceeași rezoluție aflată pe camerele de la bordul telefonului original Samsung Galaxy Z Flip.

WinFuture este un site german cu sediul în Berlin. Este o echipă de specialiști din domeniul IT, caracterizați de corectitudinea și rigoarea germană. WinFuture oferă cele mai noi știri legate de lumea IT.

Potrivit lui Evan Blass, noul Flip este clasificat IPX8, o caracteristică nouă pe telefoanele pliabile Samsung. Asta înseamnă că va rămâne nedeteriorat dacă este scufundat în apă mai adâncă de 1 metru. Flipul Samsung găzdui o baterie de 3.300mAh cu încărcare rapidă de 15W.

În afară de varianta neagră văzută în versiunile scurse, Galaxy Z Flip 3 va ajunge în mai multe culori. Momentan știm despre verde închis, violet deschis, bej, gri, roz, albastru închis și alb. Celelalte variante de culori vor avea un finisaj dublu impresionant, și vor fi lansate puțin mai târziu.

Este puțin probabil ca Galaxy Z Flip3 să fie ieftin. Conform informațiilor anterioare, Samsung Galaxy Z Flip 3 va costa în jur de 1.200 de euro (~1.416$) în Europa.