Samsung și Google își promovează parteneriatul hardware-software

221
Samsung si Google
Sursa foto: phonearena.com

Samsung și Google s-au comportat ca niște frați pierduți de mult, care nu s-au văzut de ani de zile. Acum s-au întors fiecare în viața celuilalt și se îmbrățișează permanent. Cei doi giganți mondiali au colaborat acum pentru un site web inedit. Site-ul web afișează pe Galaxy S22 Ultra și Galaxy Z Fold 3 5G și, în timp ce accentul este pus pe hardware-ul Samsung, este și pe software-ul Google. După cum spune site-ul web, „Fiecare moment, fiecare râs și fiecare victorie pot fi împărtășite folosind aplicațiile tale Google preferate”.

Relația Samsung și Google este din ce în ce mai bună și acum lucrează la tot mai multe proiecte împreună, conform PhoneArena. Acesta este un semn bun pentru ecosistemul Android, deoarece Google și Samsung pot lucra împreună pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a aduce noi inovații. Probabil relația dintre cele două companii se va extinde în continuare.

Pentru a sărbători relația lor, cele două companii au realizat o reclamă care arată punctele forte pe care fiecare companie le aduce parteneriatului. Anunțul începe prin a se concentra pe funcția Hum to Search găsită în aplicațiile Google pentru Android și iOS. Deschideți aplicația și întrebați Google „Ce este acest cântec?”. Vi se va cere să „fredonați, să fluierați sau să cântați o melodie” timp de 10 până la 15 secunde. Această caracteristică nu este nouă, dar este văzută la începutul reclamei în timp ce un oaspete la cină încearcă să-și amintească o melodie blocată în capul lui. Căutarea Google identifică melodia și o trimite la un televizor Samsung.

Reclamă Samsung și Google pentru promovarea parteneriatul hardware-software

După mai multe exemple pentru a vă convinge că Samsung cu Google este cea mai bună echipă de la Batman și Robin încoace (sau Abbott și Costello, sau orice alt super-duo la care vă puteți gândi), iese la suprafață sloganul „Make it epic” și anunțul se încheie cu imagini cu Galaxy S22 Ultra și Galaxy Watch 4 cu Google Assistant.

Abbott și Costello a fost un duo american de comedie foarte celebru între anii 1940-1950, cu numeroase apariții la radio, teatru, film și televiziune. Au fost cei mai bine plătiți animatori din lume în timpul Al Doilea Război Mondial.

Împărtășiți momente împreună, conectați-vă fără probleme dispozitivele și descoperiți mai multe din ceea ce vă place cu Samsung Galaxy S22 Ultra și Galaxy Z Fold 3 5G. Cam acest lucru rezultă din noua reclama realizată de Samsung și Google pentru parteneriatul lor software-hardware.

Pe lângă un S22 Ultra, Galaxy Z Fold 3 primește și el alte lucruri cheie. Trei sunt evidențiate în mod special:

  • Împărtășiți momente distractive împreună. Previzualizare YouTube în Google Messages și partajare live Duo
  • Cufundați-vă în ceea ce contează cel mai mult. Prin Google Photos Portrait Blur
  • Uimitor singur. Mai bine împreună. „Primiți un mesaj pe telefon. Răspunde pe Galaxy Watch4.” & „Comutați fără probleme de la telefon la tabletă”.

Google promovează, de asemenea, Google Lens pe Samsung Galaxy S22 Ultra și Work Profile cu Samsung Galaxy Z Fold 3. Este o reclamă grozavă, dar momentan are distribuție limitată în cinematografe, nu apare pe internet. De îndată ce găsim o versiune care poate fi publicată pe site, o vom adăuga la acest articol.