Samsung și Prime Video dau viață în 8K la „Stăpânul inelelor: The Rings of Power”

214
Samsung și Prime Video Stăpânul Inelelor
Sursa foto Samsung Global Newsroom

Samsung, cel mai mare producător TV din lume timp de 16 ani consecutiv, a anunțat o colaborare cu Prime Video. Noua colaborare Samsung și Prime Video oferă fanilor posibilitatea de a experimenta conținut exclusiv 8K din mult așteptatul serial The Lord of the Rings: The Rings of Power. Colaborarea oferă conținut exclusiv 8K și acces anticipat la televizoarele și afișajele Samsung Neo QLED 8K în detalii uimitoare, de la sala de proiecție până în camera de zi.

Înainte de premiera seriei din 2 septembrie pe Prime Video, fanii Tolkien și nou-veniții deopotrivă vor avea acces anticipat la conținut exclusiv numai cu Samsung. Ieri, în New York City, Samsung a găzduit un eveniment exclusiv de proiecție anticipată. Au fost vizionate 25 de minute de conținut din primele două episoade ale seriei la Samsung 837 – centrul său de experiență emblematic. Începând cu săptămâna viitoare, creația dinamică din serie va debuta pe ecranele digitale Samsung LED din Times Square din New York, la Piccadilly Circus din Londra și la Piazza del Duomo din Milano.

Samsung și Prime Video oferă în 8K „Stăpânul inelelor: Inelele Puterii”

Samsung și Prime Video vor oferi conținut la rezoluție 8K printr-o prezentare personalizată cu scene exclusive. Spectatorii vor avea ocazia să experimenteze călătoria epică într-o profunzime și detalii de neimaginat pe televizoarele Samsung Neo QLED 8K și pe ecranele Micro LED 8K „The Wall”. Oportunitățile pentru fani de a accesa trailerul exclusiv 8K vor fi anunțate în curând.

Colaborări ca Samsung și Prime Video marchează o etapă majoră în aducerea 8K în prim-plan pentru spectatori”. A declarat Simon Sung, Șeful echipei de vânzări și marketing al Business Display Visual la Samsung, potrivit Samsung Newsroom. „Pentru prima dată, fanii pot experimenta imaginile uluitoare ale Stăpânului inelelor: Inelele Puterii pe televizoarele Samsung Neo QLED 8K”.

Stăpânul Inelelor este titlul unei trilogii cinematografice care ecranizează cartea lui J.R.R. Tolkien, Stăpânul inelelor. Serialul este o aventură internațională între Noua Zeelandă și SUA. Toate cele trei filme au fost filmate în Noua Zeelandă.

Ne-am gândit cum să-i cufundam pe fanii noștri globali în lumea The Lord of the Rings: The Rings of Power. Acum tehnologia și ecranele excepționale Samsung au simțit o potrivire naturală”. A declarat Andrew Bennett, vicepreședinte al Global Device Partnerships la Prime Video. „Profunzimea, detaliile și pasiunea incredibilă a lui Samsung pentru serial ne-au pornit într-o călătorie uimitoare împreună. Abia așteptăm ca publicul să o experimenteze”.

Televizoarele Samsung din seria Neo QLED 8K oferă cea mai captivantă experiență de divertisment disponibilă astăzi. Fie că este vorba despre priveliști uimitoare, păduri maiestuoase sau insule exotice, fanii au parte de o rezoluție impecabilă 8K. În același timp sunt învăluiți de acțiune datorită Dolby Atmos și Samsung Object Tracking Sound, care urmărește acțiunea pe ecran.

Pentru mai multe detalii, vizitați www.samsung.com.