Samsung Single Take primește îmbunătățiri cu o nouă actualizare

192
Samsung Single Take
Sursă foto: SammyFans

Samsung lansează în mod regulat noi actualizare pentru dispozitivele și aplicațiile sale Galaxy. În acest fel gigantul tech sud-coreean aduce noi funcții și carcteristici, dar și remedieri de erori pentru o experiență mai bună. Acum compania Samsung a lansat o actualizare pentru a îmbunătăți caracteristica Samsung Single Take.

Cu Single Take puteți captura fotografii cu unghi larg, fotografii de prim plan și videoclipuri. Trebuie să menționăm că funcția de zoom nu este acceptată în modul Single Take. Samsung Single Take este o caracteristică ingenioasă care vă permite să faceți mai multe fotografii și videoclipuri cu o singură apăsare a unui buton. Telefonul dvs. surprinde orice se află în cadru timp de până la 10 secunde, în tot felul de stiluri diferite. Apoi Artificial Intelligence (AI) optimizează fotografiile și videoclipurile pentru a vă ajuta să alegeți și să le distribuiți pe cele mai bune.

Modul Single Take primește permanent mai multe funcționalități, astfel încât să puteți face cu ușurință fotografii sau videoclipuri mai complexe. Cea mai recentă actualizare pentru caracteristica Samsung Single Take este versiunea 4.0.00.31, care aduce unele îmbunătățiri și remedieri de erori pentru a îmbunătăți performanța. În plus, noua actualizarea îmbunătățește și alte funcții la Single Take.

Funcția Samsung Single Take le permite utilizatorilor să captureze până la 10 fotografii și videoclipuri cu o singură atingere, folosind diferite moduri precum portret, panoramă, mâncare, noapte și multe altele. De asemenea, utilizatorii pot aplica filtre personalizate și pot ajusta setările fiecărei fotografii. Desigur, dacă faci fotografii dintr-un unghi prost sau ilumină slabă, Single Take nu poate face minuni.

Cu seria Galaxy S20 Samsung a lansat primul model Ultra. Ultra este un element de compunere cu sensul de „peste măsură de”, „extrem de” „dincolo de”. Ultra scoate în evidență superioritatea unui produs față de altceva similar de pe piață.

Funcția Single Take a fost introdusă pentru prima dată pe telefoanele inteligente din seria Galaxy S20. Apoi a trecut pe următoarele telefoane emblematice Samsung, dar și la unele din gama mid-range, fiind mereu îmbunătățită. Când vrei să fotografiezi un peisaj frumos, un animal sau orice altceva și nu ai timp să te hotărăști înainte de a apăsa butonul de declanșare, folosind Single Take ai o mulțime de opțiuni din care să alegi mai târziu pentru a ajusta fotografia.

Acum, utilizatorii se pot bucura de o experiență de cameră mai îmbunătățită și mai stabilă pe dispozitivele lor Samsung cu cea mai recentă actualizare. Potrivit SammyFans, noua actualizare Samsung Single Take este disponibilă pe Galaxy Store cu o dimensiune a pachetului de 30,59 MB.