Televizoarele Samsung Smart cu iTunes și suport AirPlay 2

834

Samsung a anunțat că va oferi iTunes cu filme și emisiuni TV și suport pentru Apple AirPlay 2 pe modele Samsung Smart TV începând din această primăvară. Suportul pentru televizoarele Samsung Smart produse în 2018 va fi disponibil prin actualizarea firmware-ului. Este surprinzător faptul că Apple a decis să facă acest lucru cu Samsung, două companii rivale.

Într-o primă fază, o nouă aplicație iTunes pentru filme și emisiuni TV va debuta numai pe televizoare Samsung Smart în peste 100 de țări. Suportul AirPlay 2 va fi disponibil pe televizoarele Samsung Smart în 190 de țări din întreaga lume, potrivit NewSamsung.

Cu noua aplicație iTunes pentru filme și emisiuni TV și posesorii de smartphone-uri Samsung pot accesa biblioteca iTunes existentă și pot naviga pe magazinul iTunes. Pot cumpăra sau închiria sute de mii de filme sau episoade – inclusiv foarte multe filme HDR 4K. Filmele și emisiunile TV vor funcționa perfect cu serviciile Smart TV ale Samsung, cum ar fi Universal Guide, New Bixby și Search, pentru a crea o experiență consistentă pe platforma Samsung.

Samsung este lider global în domeniul televizoarelor de 13 ani

Cu ajutorul serviciului AirPlay 2, clienții Samsung vor putea să vadă clipuri video, fotografii, muzică și multe altele de la dispozitivele Apple direct la televizoare Samsung. Includem aici televizoarele QLED 4K și 8K, televizoarele Frame și Serif, precum și alte modele Samsung UHD și HD. Ca lider global în televiziune de 13 ani, televizoarele Samsung Smart au devenit cele mai mari platforme de divertisment disponibile pe piață.

iTunes este o aplicație software, prezentată pentru prima dată de către compania Apple la 10 ianuarie 2001. Este utilizată pentru redarea și organizarea fișierelor muzicale audio și video. Făcând parte din firma Apple, iTunes-ul a fost instalat pentru prima oară pe o platformă Mac.

Colaborăm cu lideri de top pentru a oferi cea mai largă gamă de servicii de conținut platformei noastre Smart TV„. A declarat Won-Jin Lee, vicepreședinte executiv al Visual Display Business la Samsung Electronics. „Aducem mai mult conținut, valoare și funcționalitate platformei noastre prin intermediul iTunes și AirPlay„.

Așteptam cu nerăbdare să ducem experiența iTunes și AirPlay 2 la mai mulți clienți din întreaga lume. Acum facem asta prin intermediul televizoarelor Samsung Smart. Astfel utilizatorii de iPhone, iPad și Mac se vor bucura de conținutul lor preferat pe un ecran mare acasă„. A declarat Eddy Cue, vicepreședinte senior Internet Software și Services la Apple.