Samsung SmartThings primește două noi căști wireless AKG

938
Sursa Foto: XDA-Developers.com

Samsung are obiceiul de a adăuga la SmartThings produse sau caracteristici nelansate încă. Anul trecut, XDS-Developers a descoperit noile caracteristici wireless S-Pen mai devreme și, înainte de lansarea lui Galaxy S9, au scris despre scanarea inteligentă. De data aceasta, același site a descoperit două noi perechi de căști AKG pe urechi și o pereche de căști în ureche fără fir în ultima actualizare pentru Samsung SmartThings.

Prima imagine și informație găsită de XDA-Develoopres este despre AKG N400. Din imaginea publicată se vede că acestea sunt wireless, complet fără fir. AKG, o subsidiară Samsung, este folosită de gigantul tech pentru reglarea dispozitivelor sale audio. Samsung Galaxy Buds, de exemplu, sunt fabricate și comercializate de Samsung cu „Sound by AKG”.

Samsung nu menționează nimic despre specificații, caracteristici sau preț

Căștile wireless AKG N400 sunt fabricate și reglate de AKG, similar cu modelul AKG N200. Momentan nu cunoaștem prea multe despre ele, nu știm nimic despre specificații și caracteristici. Doar pe baza a ceea ce vedem și ce există pe piață, acestea sunt foarte probabil un concurent al noului Apple Powerbeats Pro.

Alte două căști care au apărut în imagini sunt AKG Y400 și AKG Y600. Modelul AKG Y400 arată foarte asemănător cu căștile actuale AKG Y500, care sunt căști peste urechi. Modelul AKG Y600 de căști peste urechi, pare a fi cel mai mare dintre cele două. Nu există nicio mențiune despre specificații sau caracteristici, cu atât mai puțin despre un eventual preț.

AKG Acoustics – Akustische und Kino-Geräte Gesellschaft – este o companie fondată în 1947 în Austria. Acum AKG este deținută de Samsung Electronics. Este o firmă producătoare de microfoane, căști, sisteme audio fără fir și accesorii pentru aparate profesionale. În 2010, compania a primit prestigiosul premiu Grammy.

Toate cele trei dispozitive au apărut în ultima actualizare a aplicației mobile Samsung SmartThings. Acestea au fost de fapt în fișierele cu numărul de cod 1.7.33 ce au apărut în actualizarea aplicației SmartThings de la începutul lunii iunie. Chiar dacă aceste dispozitive nu sunt lansate încă, Samsung are deja suport pentru ele în SmartThings. Acest suport nu este mare lucru, cu toate acestea, un pop-up vă cere să vă conectați telefonul de îndată ce aceste noi dispozitive sunt pornite.

Nu este neobișnuit ca dezvoltatorii să adauge timpuriu suport pentru dispozitive, dar este interesant să vedem că Samsung le adăugă atât de devreme. Aceste căști par foarte interesante și suntem nerăbdători să aflăm mai multe despre ele în viitorul apropiat. Sperăm că acestea vor fi anunțate în curând, dar ne-am putea aștepta ca acestea să fie lansate le Samsung Galaxy Unpacked. Acest lucru ar avea sens, deoarece odată cu seria Galaxy Note 10 putem primi și aceste noi căști wireless.