Aplicația Samsung SmartThings va alimenta 13 mărci de electrocasnice

238
Sursa foto: koreaherald.com

Soluția integrată de electrocasnice SmartThings de la Samsung Electronics este gata să fie aplicată la alte 12 mărci majore de produse până în prima jumătate a anului 2023. Anunțul a fost făcut chiar de compania Samsung zilele trecute. Astfel aplicația Samsung SmartThings va ajunge și pe electrocasnicele Electrolux, LG sau Haier, printre altele.

Acest lucru vine în timp ce SmartThings va face ca bunurile electronice de larg consum și aplicațiile mobile să fie interoperabile în conformitate cu standardul oferit de Home Connectivity Alliance, potrivit The Korea Herald. Alianța este formată momentan din 13 membri, printre care Samsung, Grunding, Beko, American Standard, LG Electronics sau Vestel.

Samsung SmartThings pe mai multe mărci majore de electrocasnice

Actualizarea va permite utilizatorilor a 13 mărci membre HCA – inclusiv Samsung, Arceik, LG Electronics, Electrolux Group, Haier, GE Appliances și Trane Technologies – să controleze peste 40 de funcții din 15 categorii de produse albe concepute pentru încălzire, ventilație, aer condiționare și divertisment.

SmartThings va putea să conecteze încă 300 de mărci de dispozitive terțe pentru a construi un ecosistem de casă inteligentă. Acest lucru va permite nu numai interconectivitatea dispozitivelor non-Samsung realizată la un nivel egal cu cel al Samsung, ci și controlul dispozitivelor electronice de diferite mărci în casă printr-o singură aplicație. În luna iulie am aflat că Samsung SmartThings va ajunge la foarte multe dispozitive în 2022. Acum avem dovada.

SmartThings Inc. este o companie americană cu sediul în Mountain View, California. Din august 2014 SmartThings este o filială a Samsung Electronics. Samsung SmartThings are în prezent peste 235 de milioane de utilizatori activi.

Samsung a adăugat că o demonstrație la care vor participa companiile membre HCA va avea loc la IFA 2022 Berlin. Demonstrația va prezenta mai multe dispozitive diverse Samsung. Este vorba printre altele de Bespoke Cube Air Purifier, Bespoke Jet Bot AI Plus, Bespoke Refrigerator și Samsung Neo QLED TV.

Samsung este membru fondator de la înființarea HCA în 2021, iar directorul său executiv deține o poziție de conducere acolo. Choi Yoon-ho, șeful departamentului de planificare a produselor la IoT Biz Group la Samsung Electronics, este președintele HCA și președintele Consiliului.

Până în prezent, SmartThings are peste 105 milioane de dispozitive conectate fabricate de Samsung. SmartThings este furnizat de compania omonimă, achiziționată de Samsung Electronics în 2014.