Samsung Sound Tower sau petrecerea la tine acasă

590
Samsung Sound Towers sau petrecerea la tine acasa
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Într-un an atipic ca acesta muzica și divertismentul la domiciliu au căpătat o mai mare importanță. În acest fel noua linie Samsung Sound Tower este tot mai apreciată peste tot în lume. Seria de sisteme audio este compusă din Samsung Sound Tower MX-T70, MX-T50 și MX-T40. Toate sunt cu tehnologie de vârf, au sunet bidirecțional, putere mare, rezistență la apă și modul karaoke. Sunt special concepute pentru a trăi o experiență sonoră la un alt nivel.

Cel mai performant model este Samsung Sound Tower MX-T70. Printre caracteristicile sale, modelul MX-T70 are dimensiunile 46 x 88 x 46 centimetri și o greutate de 26,5 kg. Are o putere de 1.500W și un woofer integrat, care oferă performanțe îmbunătățite ale basului. Are conectivitate cu 2 x USB și Bluetooth și jack de 3,3 mm. La rândul său, MX-T50 este puțin mai mic, cu dimensiunile 35 x 65 x 32 centimetri și 11,6 kg. Are Bass Booster care intensifică basul, ideal pentru iubitorii de muzică. În cele din urmă, Samsung Sound Tower MX-T40 măsoară 29 de centimetri înălțime și este conceput pentru medii mai mici.

Puterea de a auzi fiecare detaliu al melodiei cu Samsung Sound Tower

Pentru cei cărora le place să încheie săptămâna și să se relaxeze cu melodiile lor preferate, noile Sound Towers au un Bass Booster, care vă permite să creșteți basul cu un singur buton, conform Samsung Newsroom. Sound Tower MX-T70 cu puterea mare de 1.500W va permite să percepeți cel mai clar sunet și să auziți frecvențele joase ale fiecărei melodii. În plus, cu Samsung Sound Towers puteți seta muzica pentru orice mediu. În funcție de locație muzica va fi auzită uniform în fiecare colț, datorită sunetului său bidirecțional.

De fiecare dată când turnul Samsung este activat luminile LED integrate permit utilizatorului să controleze luminozitatea și să aleagă culorile de pe smartphone. Modul Giga Party Audio ofera o varietate de moduri de lumină distractive, inclusiv Party, Ambient, Dance, Thunder Bolt, Star. Este ușor sa ajustezi efectele folosind aplicația dedicata de pe dispozitivul tău mobil. Aplicația Samsung Giga Party Audio este compatibilă cu smartphone-urile cu Android 6.0 sau o versiune ulterioară. Este compatibilă cu sistemul de operare Apple iOS 10.0 sau mai nou.

iOS este un sistem de operare mobil creat și dezvoltat de Apple exclusiv pentru hardware-ul său. Alimentează multe dintre dispozitivele mobile ale companiei, inclusiv iPhone și iPod Touch. A fost lansat în 2007 pentru prima generație de iPhone. Versiunea actuală este iOS 14.

Fanii karaoke au două conexiuni simultane de microfon și până la două dispozitive mobile conectate în același timp, datorită conexiunii Bluetooth Multi Connection. Cu wooferul încorporat de 10 inch (25,4 centimetri) obțineți basul perfect, un sunet mai profund, mai puternic. Nu doar îl vei auzi, îl vei și simți. Toate cel trei modele Samsung sunt disponibile în culoarea neagră.

Nu în ultimul rând, turnurile audio Samsung Sound Tower au fost proiectate pentru a fi impermeabile. Acestea sunt echipate cu un panou superior rezistent la apă, astfel încât nimeni nu trebuie să-și facă griji cu privire la stropii accidentali care ajung pe ele.