Samsung Soundbar Ultra Slim cu tehnologie Wireless True Dolby Atmos

352
Samsung Soundbar Ultra Slim cu tehnologie Wireless True Dolby Atmos
Sursa Foto: via notebookcheck.net

Bara de sunet Samsung Soundbar Ultra Slim a fost prezentată la începutul anului la CES 2022. Compania susține că difuzoarele Wireless True Dolby Atmos sunt o premieră mondială. Bara de sunet Samsung Ultra Slim este acum disponibilă pentru cumpărare în Australia și va fi lansată în Germania la sfârșitul acestei luni. Difuzorul are Wireless True Dolby Atmos și îmbunătățiri ale tehnologiei Samsung Q-Symphony.

Bara de sunet Samsung Soundbar Ultra Slim are îmbunătățiri ale tehnologiei Q-Symphony, care integrează sistemul de difuzoare cu televizorul dvs. pentru a oferi o experiență Dolby Atmos de până la 22 de canale. Potrivit Notebookcheck, îmbunătățirea permite dispozitivului să se conecteze la toate difuzoarele de pe televizorul Samsung compatibil pentru un efect de sunet 3D.

O bară de sunet incredibilă: Samsung Soundbar Ultra Slim

Tehnologia Space Fit Sound Advance este de asemenea inclusă pentru a optimiza sunetul în funcție de dimensiunea camerei. În plus, difuzorul de pe Samsung Soundbar Ultra Slim vine cu un subwoofer separat de 6,5 inch (16,5 cm) cu tehnologie de radiator pasiv pentru a oferi un bas puternic.

Designul subțire al barei de sunet vă permite să montați gadgetul pe peretele de sub televizor. Samsung consideră că televizoarele cu montare pe perete devin din ce în ce mai populare printre clienți. Bara de sunet Ultra Slim are un finisaj metalic și are o adâncime incredibilă de 1,6 inch (4 cm).

Google Chromecast este numele mai multor tipuri de dispozitive de streaming oferite de compania americană Google. A fost anunțat oficial pe 25 iulie 2013. În septembrie 2020, Google a prezentat a patra generație Chromecast.

Vă puteți conecta la bara de sunet folosind HDMI eARC Connection, Tap Sound și terțe părți, cum ar fi Amazon Alexa, Spotify Connect, Apple Airplay 2 și Google Chromecast. Dolby Atmos nu este acceptat doar prin cablu prin HDMI (ARC), ci și fără fir prin Wi-Fi.

Puteți redirecționa muzică de pe dispozitivele mobile către bara de sunet prin Bluetooth 4.2 – dar, din păcate, doar codificată ca SBC. Bara de sunet acceptă și Q-Symphony. Asta înseamnă că poți folosi bara de sunet în tandem cu difuzoarele televizorului. Cu toate acestea, acest lucru funcționează numai în combinație cu modelele actuale de televizoare Samsung.

Samsung Ultra Slim Soundbar (HW-S810B) va fi disponibil din 28 martie 2022 la un preț de 749 euro. Bara de sunet este disponibilă în negru (HW-S810B) și alb (HW-S811B). Puteți cumpăra deja gadgetul din Australia (~829 dolari), dispozitivul urmând să vină în Germania pe 28 martie. O lansare mai largă pentru noua bară de sunet Samsung este așteptată în acest an.