Următoarea mișcare Metaverse a Samsung este un joc Roblox. Samsung Space Tycoon este un joc în care colectezi produse Samsung. Spațiul metavers oferă utilizatorilor șansa de a experimenta și de a interacționa cu produsele Samsung într-un mod nou-nouț. Samsung Space Tycoon pare că țintește generația mai tânără. Potrivit comunicatului de presă al Samsung, jocul vizează Gen-Z cu jocul său, care are accesorii virtuale cu tematică de colecție.

Samsung Electronics a anunțat lansarea Samsung Space Tycoon, un loc de joacă virtual construit în cadrul platformei globale metaverse Roblox. Space Tycoon este un spațiu virtual în care utilizatorii pot crea și juca jocuri și pot împărtăși experiențe folosind produsele Samsung Electronics împreună cu personaje extraterestre din spațiu, luând indicii de design și funcționalitate.

Samsung a creat acest serviciu care vizează clienții generației Z pentru a le oferi o experiență integrată, metaverse. Conform Samsung Newsroom, aici tinerii își pot crea și se pot bucura de propriile produse Samsung. Scopul Samsung este de a permite clienților generației Z să experimenteze marca și să interacționeze între ei.

Samsung Space Tycoon – metaversul este tot mai aproape

Space Tycoon este proiectat pentru a fi un loc de joacă în care clienții pot experimenta posibilități nelimitate de spații virtuale”. A declarat Jinsoo Kim, Vicepreședinte Executiv la Corporate Design Center din Samsung Electronics. „Am vrut să oferim clienților noștri din generația Z șansa de a experimenta produsele Samsung într-un mod pe care nu l-au făcut niciodată până acum”.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Roblox este o platformă de jocuri online pe care utilizatorii își pot crea propriile jocuri pe computer și le pot juca cu alți utilizatori. A fost dezvoltată de Roblox Corporation. În august 2020, Roblox avea ~164 de milioane de utilizatori activi lunar.[/vc_message]

Amplasat în Stația Spațială Samsung, precum și în laboratorul de cercetare în care personajele extraterestre efectuează cercetări cu privire la cele mai noi produse Samsung, Space Tycoon constă din trei zone de joc specifice. Este vorba despre Zona Minieră pentru achiziționarea de resurse; Magazinul pentru achiziționarea de articole de joc; și Laboratorul pentru fabricarea produselor.

În Space Tycoon utilizatorii pot proiecta diverse produse Samsung. Este vorba despre telefoane inteligente Galaxy sau televizoare și electrocasnice. Utilizatorii pot deveni creativi pornind de la produse reale și oferindu-le o schimbare pentru a deveni gadgeturi în joc. De exemplu, smartphone-ul pliabil Galaxy Z Flip se poate transforma într-o geantă sau într-un scuter. Mai mult, aspiratorul Samsung Jet Bot se poate transforma într-un hoverboard și televizorul lifestyle The Sero într-un elicopter.

În prezent, peste 20 de produse Samsung sunt disponibile în Magazin. Aici culorile articolelor achiziționate se pot schimba aleatoriu în funcție de nivelurile atinse, iar noi serii de produse vor fi actualizate periodic.

Space Tycoon se va lansa simultan în 14 limbi, inclusiv coreeană, engleză, chineză și spaniolă. În viitor, vor fi adăugate funcții suplimentare prin care utilizatorii pot interacționa între ei, pot partaja creațiile lor sau pot participa la petreceri virtuale exclusive.