Samsung ne poate face o mare surpriză cu viitoarea serie Galaxy S21

614
Sursa Foto: Xeetechcare YouTube

Analistul Ross Young sugerează că Samsung are o mare surpriză în mânecă cu viitoarea serie Galaxy S21. Seria Galaxy S20 a fost anunțată pe 11 februarie, dar conform informațiilor, seria Galaxy S21 ar veni puțin mai devreme. Un zvon recent a sugerat că seria ar putea sosi chiar în decembrie. Acum cunoscutul Ross Young, șeful DSCC, a confirmat această afirmație.

Samsung a prezentat și primul său telefon pliabil cu clapetă, Galaxy Z Flip cu ocazia lansării seriei Galaxy S20. Apoi gigantul high-tech sud-coreean a lansat o variantă 5G a telefonului Flip în iulie. Din câte se pare viitorul Samsung Galaxy Z Flip 2 nu se va afla pe aceeași scenă cu seria Galaxy S21.

Galaxy S21 Ultra nu va avea un ecran de 144Hz

Conform Ross Young, Galaxy Z Flip 2 nu va fi lansat alături de Galaxy S21. În schimb, va fi anunțat puțin mai târziu în primăvară. Anterior, Ross Young a spus că telefonul Galaxy Z Flip 2 va fi anunțat în trimestrul trei din 2021. El mai spune că Flip-ul cu numărul doi va primi upgrade-uri impresionante, fără a intra în detalii. Conform unor scurgeri anterioare, Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran extern mai mare și camere triple.

Ross a respins un zvon recent care spune că Galaxy S21 Ultra va avea un ecran de 144Hz. El crede că telefonul va rămâne cu un ecran cu rata de actualizare de 120Hz. Ross susține, de asemenea, că o caracteristică foarte interesantă va veni cu viitoarea serie S, fără a dezvălui ce este. S-ar putea să facă aluzie la integrarea unui S Pen, dar aceasta este doar o speculație.

DSCC – Display Supply Chain Consultants este o companie de cercetare de piață cu sediul în Austin, SUA. Oferă studii și informații privind tendințele pieței afișajelor și servicii de consultanță în industria afișajului. Compania are birouri în SUA, Japonia, Coreea și China.

Seria Galaxy S21 va fi alimentată de Snapdragon 875 sau Exynos 2100, în funcție de locul de cumpărare. Se pare că doar modelul Galaxy S2 Ultra va avea un afișaj curbat, iar celelalte două variante vor avea un ecran plat.

Telefonul poate schimba senzorul principal de 108MP al predecesorului său cu o cameră de 180MP, conform PhoneArena. De asemenea, este de așteptat să înlocuiască senzorul de timp de zbor (ToF) cu două obiective cu zoom optic.