Samsung va lansa 2 tablete cu Windows 10 la CES 2017

1617

La un moment dat au fost afirmații că Samsung o să lanseze o tabletă cu Windows în viitorul apropiat. Acum sunt informații, totuși neconfirmate, că societatea sud-coreeană va lansa două tablete cu Windows 10, la Consumer Electronics Show 2017, în Las Vegas, luna viitoare.

Nu se cunosc prea multe detalii despre aceste tablete în acest moment.

Una dintre tablete va purta numărul de model SM-W720 ceea ce sugerează că va fi un succesor al tabletei existente Galaxy TabPro S (SM-W700).

Galaxy TabPro S este un high-end pentru Windows 10, dotat cu specificatii care includ un procesor Intel Core M cu 8 GB RAM si 256GB de stocare SSD, 5.200mAh baterie cu suport de încărcare rapidă, ecran Super AMOLED de 12-inch, 2160 × 1440 pixeli rezoluție, cameră foto față /spate de 5 megapixeli și USB tip C, plus multe altele.

Al doilea calculator „comprimat” de la Samsung care este de așteptat să fie prezentat la CES 2017 este probabil SM-W620. Este posibil să fie o versiune mai mică a SM-W720 și ar putea include un ecran mai mic și specificații mai puțin impresionante.

Așa cum am menționat mai sus, nu se cunosc prea multe despre aceste tablete în momentul de față, dar văzând că CES 2017 este doar la o săptămână distanță, sigur vom afla aceste lucruri destul de repede.

În general aceste predicții referitoare la ce va prezenta Samsung la CES aproape sigur vor deveni realitate, și toate aceste produse le vom vedea etalate în standul Samsung de la expoziția CES din Las Vegas.

SURSĂSamMobile