Samsung vrea să facă telefoane pliabile și mai accesibile

257
Samsung vrea sa facă telefoane pliabile si mai accesibile
Sursa foto: trustedreviews.com

Am mai scris că Samsung are în vedere lansarea unui telefona pliabil în seria Galaxy A. Potrivit ultimelor informații, se pare că Samsung lucrează la o pereche de telefoane pliabile noi, Flip și Fold, la prețuri accesibile, care vor fi sub prețul lui Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4.

Samsung este în prezent principalul vânzător de smartphone-uri pliabile, reprezentând aproape 80% din vânzările la nivel Global. Dar în condițiile în care concurența se încinge și zvonurile care susțin că Apple va lansa un telefon pliabil, este clar că gigantul sud-coreean va trebui să lupte din greu pentru a-și păstra coroana.

Telefoane Samsung Fold și Flip cu prețuri mai mici

Conform TrustedReviews, Samsung va lansa versiuni la prețuri accesibile atât pentru Galaxy Z Fold, cât și pentru Galaxy Z Flip. Proiectul se află în prezent în etapa de planificare și dezvoltare, iar compania are în vedere o dată de lansare în 2024.

Surse sud-coreene afirmă că viitorul smartphone pliabil Samsung ar putea avea un preț de aproximativ 1 milion KRW (~780$). Cu toate acestea, pe alte piețe, dispozitivul va avea un preț puțin mai mare din cauza taxelor, dar ar putea fi undeva în jur de 900 euro. Acest smartphone pliabil probabil va fi inclus în categoria telefoanelor pliabile mid-range, un potențial Galaxy Fold (Flip) A.

Spre deosebire de bancnotele euro, monedele euro au atât o față comună uniformă cât și o față națională care variază în funcție de banca centrală din țara care le-a emis. Partea comună a fost proiectată de designerul belgian Luc Luycx.

În mod interesant, informația susține că Samsung caută să creeze o versiune pliabilă a liniei sale Galaxy A aici. Rămâne de văzut dacă asta înseamnă că telefoanele vor avea brandul Galaxy A mai degrabă decât un „Galaxy Z Lite”.

De asemenea, se spune că Samsung va tăia din funcțiile premium, gama pliabilă Galaxy A incluzând doar funcționalități de bază. Se spune că telefonul nu ar include sticla Ultra-Thin găsită în telefoanele pliabile ale companiei.

În prezent, nu se știe exact spre ce formă se îndreaptă Samsung pentru dispozitivul pliabil din seria Galaxy A. Spre un pliabil în formă de carte tip Galaxy A Fold sau unul cu clapetă gen Galaxy A Flip. Posibil să meargă cu ambele variante. Se presupune că aceste dispozitive pliabile la prețuri accesibile sunt pregătite pentru o lansare din 2024, așa că am putea aștepta puțin pentru a afla cu siguranță.