Samsung Galaxy A Fold: un telefon pliabil accesibil posibil în lucru

234
Samsung Galaxy A Fold
Sursa Foto: Ajay Kumar/Digital Trends

Samsung Galaxy Z Fold 3 a debutat anul trecut cu un preț mare de 1.799 euro. Chiar dacă prețul a fost mai mic decât pe Galaxy Z Fold 2, tot mare a fost pentru un telefon. Până acum telefoanele pliabile Samsung au venit cu prețuri mari, dar acest lucru se poate schimba în viitor. O recentă informație susține că Samsung are acum un pliabil de gamă medie în lucru: Samsung Galaxy A Fold.

Informații despre un smartphone pliabil ieftin Samsung Z Fold au mai fost, dar atunci se numea Samsung Galaxy Z Fold Lite. Era vorba că va fi lansat anul trecut alături de Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Nu a mai apărut niciodată. Dacă acest Samsung Galaxy A Fold are legătură cu Galaxy Z Fold Lite încă nu știm.

Samsung Galaxy A Fold – un telefon pliabil mai accesibil

Deși Samsung nu a fost primul care a lansat un smartphone pliabil — Royale FlexPai are onoarea — Galaxy Fold de prima generație a fost primul dispozitiv pliabil care a devenit popular. După acesta compania a mai lansat pe Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Flip și, anul trecut pe Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Telefoanele pliabile Samsung sunt mai scumpe decât modelele sale tradiționale, din păcate, dar asta s-ar putea schimba în curând.

Potrivit leakerului @chunvn8888, citat de Notebookcheck, Samsung ar putea lucra la un telefon pliabil accesibil. Se așteaptă ca dispozitivul pliabil să facă parte din seria Samsung Galaxy A, ceea ce l-ar face ceva mai ieftin decât pliabilul premium actual, Galaxy Z Fold 3. Cu Galaxy Z Flip 3 este cel mai ieftin pliabil Samsung de până acum, pentru Galaxy A Fold așteptăm un preț sub 1.000 de euro.

Galaxy A – Litera „A” vine de la Alpha. Această serie a fost lansată în 2014 şi cuprinde smartphone-uri de la jumătatea gamei de produse Samsung. Telefoane vin cu specificaţii puternice apropiate de modelele din seria Galaxy S şi materiale premium.

Un model Fold pentru seria Galaxy A ar fi o premieră în portofoliul companiei. Se pare că acest Galaxy pliabil accesibil, care ar putea fi numit Galaxy A Fold, probabil nu acesta va fi numele de scenă, este în dezvoltare. Fanii au de așteptat, cel mai probabil o lansare va avea loc, dacă va avea, în 2023 sau 2024.