Samsung vrea să vândă 500.000 de telefoane pliabile în Germania în 2022

208
Samsung vrea sa vanda 500.000 de telefoane pliabile in Germania in 2022
Sursa foto: winfuture.de

Samsung vede un potențial imens pentru smartphone-urile sale cu ecrane pliabile în Germania. Numai în acest an, numărul de telefoane pliabile din această țară ar trebui să se dubleze, cel puțin. Un purtător de cuvânt al Samsung a făcut această predicție înainte de lansarea noilor modele Galaxy Z, lansare care va avea loc azi.

Potrivit unui articol publicat de DPA (Deutsche Presse-Agentur), via WinFuture, Samsung vede smartphone-urile cu un ecran pliabil cu o priză tot mai mare la marea masă de cumpărători. După ce vânzările au fost mari anul trecut, dar încă limitate, Mario Winter, purtătorul de cuvânt al Samsung Germania, se așteaptă la o creștere semnificativă a numărului de unități pentru 2022.

Samsung estimează vânzări mari de telefoane pliabile în Germania

Pentru 2022, Winter și astfel și Samsung se așteaptă la vânzări de aproximativ 500.000 de telefoane pliabile pe piața germană. Anul trecut, în schimb, în ​​Germania au fost vândute „doar” în jur de 180.000 de astfel de dispozitive. Cel mai bine vândut telefon pliabil a fost și în Germania Galaxy Z Flip 3. Un total de 21,5 milioane de smartphone-uri au fost vândute în Germania în 2021.

Informațiile lui Winter, publicate de DPA, se referă exclusiv la cifrele de vânzări ale Samsung. Rezultă de aici că piața pliabilă din Germania este încă destul de mică, având în vedere numărul de vânzări totale. Samsung este singurul furnizor relevant din Germania pentru smartphone-uri cu ecrane pliabile. Ceilalți jucători, Motorola, Oppo și Huawei, puțin probabil să joace un rol cu ​​dispozitivele lor pe piața germană.

Deutsche Presse-Agentur este o agenție de presă germană fondată în 1949. Are sediul la Hamburg și sedii în peste 100 de țări. Este cea mai mare agenție de presă din Germania. Știrile sunt disponibile în germană, engleză, spaniolă și arabă.

Perspectivele de vânzări pentru Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4 nu sunt deloc optimiste pentru acest an. Cauza este inflația și scăderea cererii ca urmare a războiului din Ucraina, așa că previziunile lui Winter sunt destul de conservatoare pentru noile telefoane pliabile. Dar, reprezentantul Samsung este optimist pentru că recent a crescut cererea de telefoane cu prețuri mai mari în Germania.

Noile smartphone-uri cu display pliabil vor fi prezentate de Samsung peste câteva ore.