Samsung dă cu bâta-n baltă… prezintă telefoane, tablete și căști FE!

141
Samsung
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Dacă până acum au fost o mulțime de informații despre Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Buds FE, nimic nu a fost confirmat de Samsung. Nu a fost pentru că acum este! Mai multe dispozitive Samsung Fan Edition la preț redus au apărut zilele trecute pe site-ul web Samsung Argentina.

Ei bine, cineva de la Samsung fie are multe probleme acum, fie companiei nu îi pasă de viitoarele produse FE. Samsung Argentina a publicat o fotografie care arată pe Galaxy Buds FE, Galaxy S23 FE și Galaxy Tab S9 FE. Totuși, Samsung Argentina nu a dezvăluit toate detaliile, cum ar fi specificațiile acestor modele. Desigur, Samsung va organiza o lansare adecvată a acestor produse în viitorul foarte apropiat.

Din greșeală sau intenționat căștile Galaxy Buds FE, telefonul Galaxy S23 FE și tableta Galaxy Tab S9 au apărut pe site-ul Samsung din această țară sud-americană. Noile produse au apărut pe o pagină de produs site-ului web argentinian al companiei și include fotografii cu dispozitivele ce vor fi lansate, potrivit site-ului britanic TheVerge.

Viitoarele dispozitive FE au apărută pe un site oficial Samsung

Samsung are o tradiție lungă de a strecura discret data de lansare a viitoarelor produse în imagini de marketing, deși compania nu a urmat foarte consecvent această tradiție în ultimii doi ani. Acum, o lansare la începutul lunii octombrie pentru aceste dispozitive Fan Edition pare probabilă.

O altă imagine face referire la data de 4 octombrie (apare un ceas cu ora 12:45), care ar putea indica data lansării sau anunțului pentru gama Fan Edition. Din ce vedem pe Samsung Argentina partea frontală a Samsung Galaxy S23 FE arată similar cu modelul Galaxy S21. Pe spate există trei camere în stilul camerelor, ieșite individual din carcasă, aflate pe seria Galaxy S23.

Argentina este țara cu cele mai multe animale de companie pe cap de locuitor. 80% din locuitori au cel puțin un animal de companie. Argentinieni preferă câinii. Media globală este de 56%. Mexic este pe doi cu (79%), urmează Rusia (73%) și SUA (70%).

A trecut ceva timp de când Samsung a lansat o tabletă FE (compania încă mai vinde Galaxy Tab S7 FE). Noua versiune Galaxy S9 FE arată mai aproape ca design de seria Galaxy Tab S9 lansată recent de Samsung. Se pare că are mai multe difuzoare în jurul marginilor, plus același S Pen inclus. Potrivit mai multor informații, vom primi două tablete FE: Galaxy Tab S9 FE și Galaxy Tab S9 FE+.

În ceea ce privește Galaxy Buds FE, acesta este listat cu 30 de ore de viață a bateriei cu carcasa de încărcare, anulare activă a zgomotului și un nou „difuzor unidirecțional”, alias un subwoofer. Dacă sunteți un adevărat fan Fan Edition, s-ar putea să nu trebuiască să așteptați mult pentru a pune mâna pe aceste oferte tehnologice mai puțin costisitoare de la Samsung.