Samsung începe să vândă televizorul „The Wall” în Coreea de Sud

739
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a deschis zona de experiență „The Wall” în Galleria Department Store din orașul Suwon. Acolo au fost instalate mai multe televizoare Samsung The Wall între care și un model de 146 inch (370,84 centimetri). Este televizorul cu cea mai mică diagonală din această gamă de produse.

Televizorul Samsung este un produs ultra-premium care oferă cea mai bună experiență de divertisment pentru locuințe. Are un ecran de ultimă generație bazat pe LED-uri. În zona de experiență prevăzută la intrarea în magazinul clienții care vin acolo pot experimenta și achiziționa televizorul Samsung The Wall.

Aceste televizoare au un design cu adevărat unic, conform NewsSamsung. The Wall este echipat cu un procesor modular cuantic Quantum Processor Flex, AI-upscaling, HDR10+, luminozitate maximă de 2.000 nits, o rată de actualizare de 120Hz și conexiune HDMI. Samsung spune că are o durată de viață de peste 100.000 ore.

Samsung The Wall a fost vândut până acum doar în SUA și UK

Televizorul modular The Wall (zidul/peretele) a fost lansat la CES 1018 Las Vegas. Televizorul se poate transforma în orice dimensiune și oferă o gamă de culori incredibilă. Televizorul în sine are un design pe bază de module, fără margini, care permite clienților să personalizeze dimensiunea și forma televizorului conform preferințelor acestora. În 2019 Samsung The Wall a primit premiul Display of the Year din partea Society for Information Display. „Zidul” nu a fost vândut până acum în Coreea de Sud.

Magazinul premium Samsung Electronics din Suwon va organiza diverse evenimente, cum ar fi invitații ale unor personalități, pentru a arăta ce poate acest televizor. Zona de experiență The Wall este organizată sub forma unui serviciu de concierge specific clienților. Sunt aici persoane care dau explicații despre acest televizor și le arată acestora tot ce vor să știe despre uluitorul televizor. Samsung Electronics intenționează să-și extindă expoziția în diverse magazine din Galleria Department Store, precum și în alte Mall-uri din alte orașe din Coreea de Sud.

Televizorul a apărut la sfârșitul anilor 1920 în formă mecanică. Primele televizoare au fost comercializate în perioada 1928-1934 în Regatul Unit, SUA și Uniunea Sovietică. Televizoarele au devenit un produs de consum după al doilea război mondial.

Televizorul MicroLED produce culori vibrante, dar naturale, pentru o experiență vizuală uluitoare, cu avantaje semnificative față de afișajele tradiționale. Designul cu margini laterale practic inexistente, cu rosturi insesizabile între module, permit televizorului să se integreze subtil în orice decor. Televizorul Samsung se potrivește oricărui spațiu de locuit luxos sau comercial. Are o grosime de doar 30mm!

Seria de televizoare cu MicroLED The Wall include mai multe dimensiuni. Acestea variază de la o diagonală de 146 inch (370,84 cm), la 219 inch și la 292 inch (741,68 cm). Prețurile sunt pe măsură, peste 500.000$.