Samsung „True Eye Triple Camera”, posibil pentru noua serie Galaxy A

813

Samsung lansează în ultimul timp tot mai multe smartphone-uri cu mai multe camere, camere mult mai performante. Două, trei și chiar patru camere pe un smartphone nu mai este ceva ieșit din comun. Prin introducerea pe telefoane a mai multor camere apar noi facilități în materie de fotografie. Sunt create noi opțiuni pentru fotografie și înregistrare video. Astfel adâncimea câmpului poate fi calculată, marcată sau se pot face fotografii cu unghi larg.

Samsung a depus o nouă cerere pentru o marcă comercială. Aceasta pare să indice că gigantul tech va aduce în curând un nou nivel în domeniul departamentului foto. Este posibil ca această marcă comercială pentru „true eye triple camera” cameră triplă adevărată pentru ochi, să o vedem pe modelele noi de Galaxy A, care sunt așteptate săptămâna viitoare.

Marca Samsung „true eye triple camera” înregistrată la EUIPO

La 1 aprilie 2019, Samsung Electronics a solicitat înregistrarea unei noi mărci comerciale la EUIPO (Oficiul pentru Proprietatea Intelectuală a Uniunii Europene) pentru numele de „True Eye Triple Camera” – cameră triplă cu ochi adevărați. Marca a fost solicitată de firma Fieldfisher din Anglia. Această companie a acționat adesea în numele companiei Samsung. Cererea a fost depusă în Italia pentru a proteja drepturile pentru această denumire pe teritoriul Uniunii Europene.

Deocamdată, putem doar să ghicim, să ne dăm cu presupusul, ce înseamnă „camera triplă cu ochi adevărați”. Camera triplă nu poate însemna altceva decât o camera tripla. „Ochi adevărat” – True Eye, presupunem că se poate referi la câmpul vizual al omului. Ochii noștri pot vedea de la aproximativ 120° până la 180° orizontal.

Ochiul uman – irisul percepe doar trei culori: roşu, albastru şi verde. Restul sunt doar combinații ale acestora. Irisul are 266 de caractere unice în timp ce amprenta digitală doar 40 de caractere. 80% din amintirile noastre sunt determinate de ce vedem. Ochiul diferențiază aproximativ 10 milioane de nuanțe, dar nu vede lumina ultravioletă.

Anul trecut, Samsung a introdus primul său smartphone cu trei camere, Galaxy A7. Acest dispozitiv a fost echipat cu un obiectiv pentru fotografiere cu unghi larg de 120°. Samsung Galaxy A50 și seria Galaxy S10, lansate anul acesta, au fost chiar mai bune. Ambele telefoane inteligente fiind echipate cu o lentilă ultra-lată de 123°. „Acest lucru înseamnă că telefonul dvs. fotografiază ceea ce vedeți„, a spus Samsung.

True Eye Triple Camera posibil pe Galaxy A90

Este posibil ca această cameră triplă să aibă legătură cu asta. Va trebui să așteptăm și să vedem dacă acest lucru înseamnă, de asemenea, că puteți face imagini panoramice mai largi cu un model viitor al seriei A.

Samsung va organiza evenimentul „A Galaxy” pe 10 aprilie 2019. Din informațiile de până acum așteptăm trei modele din seria Galaxy A atunci. Prezentarea poate fi urmărită online live și are loc fizic în trei locații; Milano, Bangkok și Sao Paulo.

Recent, gigantul high-tech sud-coreean a lansat modelul Galaxy A70, cu un ecran imens și o baterie mare, similar cu modelul Galaxy S10 5G. Galaxy A90 sau/și A80 vor fi probabil introduse săptămâna viitoare, acesta fiind probabil primele telefoane Samsung cu o cameră de tip pop-up. Chiar dacă nu există dovezi concrete care să sugereze că „True Eye Triple Camera”va fi Galaxy A90, pare foarte probabil.

SURSĂLetsgoDigital