Samsung TV Plus disponibil în India și mai multe țări europene din 2021

509
Samsung TV Plus disponibil in India si in mai multe tari europene in 2021
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung TV Plus este în continuă creștere și se bucură de aprecieri din partea a tot mai mulți utilizatori. Platforma TV Samsung continuă să primească noi servicii de streaming și posturi TV, în timp ce devine disponibilă pe un număr tot mai mare de piețe. TV Plus a devenit un aspect cheie al televizorului inteligent oferit de Samsung, iar recent a primit premiul CES 2021 pentru inovație în streaming.

Gigantul tehnologic coreean a continuat să îmbunătățească serviciul pe tot parcursul acestui an. A introdus recent platforma în alte câteva țări și anume Australia și Brazilia. Acest lucru a adus numărul total de piețe până la 12. Efectiv, serviciul de streaming Plus este acum disponibil în Australia, Austria, Brazilia, Canada, Franța, Germania, Italia, Spania, Elveția, Coreea, SUA și Marea Britanie.

Samsung TV Plus planuri de expansiune și în 2021

Pe 21 decembrie, compania a confirmat unele dintre planurile sale de lansare pentru TV Plus anul viitor. Mai precis, a dezvăluit o mână de piețe pe care platforma TV Plus va fi lansat în 2021, conform SamMobile. Compania intenționează să aducă platforma în Mexic, India, Suedia și mai multe țări europene. Cel puțin în acest moment nu au fost specificate aceste țări din Europa, dar se pare că este vorba despre Polonia, Rusia și țările nordice.

Nu a fost dezvăluită data când proprietarii de televizoare inteligente de pe aceste piețe vor avea acces la serviciul Samsung. Ce știm sigur, platforma va fi gratuită, așa cum a fost întotdeauna. Acesta aduce peste 740 de canale în întreaga lume în casele noastre. Este rodul parteneriatelor Samsung cu peste 300 de rețele de difuzare, platforme de conținut și creatori digitali. De asemenea platforma TV Plus va putea fi urmărită și pe smartphone-urile emblematice Samsung.

Samsung TV Plus a fost lansat în decembrie 2016 în SUA. Serviciul Samsung este preinstalat pe toate televizoarele Samsung Smart din 2016 până în 2020. Utilizatorii pot accesa conținut TV doar cu o simplă conexiune la Internet.

Recent, în luna noiembrie, Samsung a anunțat că TV Plus va fi lansat pe Galaxy Fold original, Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip. Compania a spus atunci că Samsung TV Plus va ajunge și pe seria Galaxy S9 și Galaxy Note 9. Platforma TV ajunge și pe unele modele din seria Galaxy A! Probabil toate telefoanele emblematice și modelele superioare din seria medie Samsung vor avea acces la acest serviciu.