Aplicația Samsung Voice Recorder primește o nouă actualizare

322
Samsung Voice Recorder
Sursă foto: SammyFans

Samsung extinde continuu suportul One UI 6 pentru ecosistemele sale Galaxy. Pentru a face acest lucru, a lansat noi actualizări pentru mai multe aplicațiile individuale. În ultimele zile, compania a lansat deja noi actualizări pentru mai multe aplicații, inclusiv Theme Park, Nice Catch, Samsung Notes, Navstar și multe altele. Mergând mai departe, reportofonul Samsung Voice Recorder a început să primească și suport pentru OneUI 6 cu noua actualizare.

Samsung Voice Recorder este o aplicație care permite utilizatorilor să înregistreze și să salveze cu ușurință fișiere audio. Apoi poate să reda fișiere înregistrate și să le partajeze altora prin diferite metode, cum ar fi e-mail, aplicații de mesagerie și servicii de stocare în cloud. Aplicația Voice Recorder este concepută pentru a oferi înregistrări simple și eficiente cu un sunet de înaltă calitate. Utilizați reportofonul pentru a salva note vocale, lua interviuri și a converti până la 10 minute de vorbire în text.

Samsung Voice Recorder actualizată la versiunea 21.4.50.26

Una dintre caracteristicile cheie ale Samsung Voice Recorder este capacitatea sa de a detecta automat începutul și sfârșitul fiecărei înregistrări. În acest fel ajută utilizatorii să-și înregistreze ideile de moment pentru a nu le uita mai târziu. Aplicația are și un editor încorporat, care permite utilizatorilor să-și taie și să editeze înregistrările, precum și să adauge note sau etichete.

Acum Samsung a lansat o nouă actualizare pentru aplicația sa de înregistrarea vocală, care vine cu numărul de versiune 21.4.50.26. Cea mai recentă actualizare pentru Voice Recorder nu aduce nicio modificare substanțială pentru aplicație. Cel mai probabil Samsung va aduce mai multe îmbunătățiri cu interfața One UI 6, așa că dispozitivele Galaxy care vor rula pe One UI 6 vor avea o experiență mai fluidă.

Cel mai vechi sunet înregistrat al unei voci umane care a supraviețuit a fost realizat pe 9 aprilie 1860. Atunci francezul Édouard-Léon Scott de Martinville a înregistrat pe fonautograf pe cineva cântând „Au Clair de la Lune” (By the Light of the Moon).

Pentru informarea dvs., interfața Samsung One UI 6.0  este încă în faza beta pe mai multe dispozitive Galaxy. Este de așteptat ca Samsung să introducă actualizarea stabilă inițial pe Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra în orice clipă, apoi să extindă actualizarea la alte dispozitive Galaxy.

Cea mai recentă actualizare pentru Voice Recorder este acum disponibilă pentru descărcare în Galaxy Store. Are o dimensiune a fișierului de 11,07 MB, potrivit SamLover. Cea mai recentă actualizare este disponibilă numai pentru utilizatorii care folosesc dispozitive Galaxy care rulează pe sistemul de operare de la Android 9 la Android 13.