Telefonul cu clapetă Samsung W2019 certificat cu Android 8.1 Oreo

926

Telefonul Samsung W2019 flip este de așteptat să fie lansat în curând. Samsung lansează anual un telefon cu clapetă în special pentru clienții din China. Conform site-ului SamMobile și în acest an are unul în lucru, este posibil să fie lansat în decembrie. Actualul Samsung W2018 a fost lansat în decembrie 2017. Dacă mergem pe același model de lansare atunci W2019 va fi lansat tot la sfârșitul anului.

Unele dintre specificațiile telefonului Samsung flip vor fi similare cu cele ale smartphone-urilor de ultimă generație recente. Acesta va fi alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 845 care utilizează modemul Snapdragon X20. Samsung W2019 va avea o configurație duală a camerei din spate.

Samsung W2019 va fi livrat cu Android 8.1 Oreo

Telefonul cu clapetă Samsung W2019 are numărul de model SM-W2019, în conformitate cu certificarea Wi-Fi emisă de Wi-Fi Alliance. Tot din această certificare am aflat că W2019 va rula sistemul de operare Android 8.1 Oreo din cutie. Nu este surprinzător faptul că Samsung nu lansează pe W2019 cu Android 9 Pie preinstalat. Cu toate acestea, receptorul va primi în cele din urmă actualizarea Android Pie în 2019.

Samsung a început testarea firmware-ului bazat pe Android destinat modelului W2019 la începutul lunii septembrie, Apariția acestei certificări de la Wi-Fi Alliance confirma faptul ca telefonul este aproape de a fi lansat. Nicio informație suplimentară despre SM-W2019 nu a fost dezvăluită de certificarea Wi-Fi Alliance.

Wi-Fi este o abreviere pentru ”wireless fiedlity” – fidelitate fără fir, cu referire la transmisiile undelor radio. Wi-Fi Alliance este o organizație non-profit care promovează tehnologia Wi-Fi și certifică produsele dacă respectă anumite standarde de interoperabilitate. Wi-Fi Alliance are sediul în Austin, Texas.

Specificațiile detaliate sunt încă indisponibile, dar ar trebui să înceapă să apară în următoarele săptămâni. În general caracteristicile și specificațiile acestor modele au apărut în perioada premergătoare lansărilor.

Telefonul cu clapetă Samsung W2019 va fi exclusiv în China ca toți predecesorii săi. Nu există o piață mai mare în altă parte pentru acest factor de formă. Nici nu ne așteptăm ca Samsung să vândă pe W2019 pe altă piață decât China. Lansarea în sine rămâne un mister pentru moment, deoarece Samsung nu a dat niciun indiciu despre acest lucru până acum.