Samsung W22 5G a fost lansat în China, este Z Fold 3 pentru piața chineză

468
Samsung W22 5G a fos lansat in China este Fold 3 pentru piata chineza
Sursa Foto: prin gizmochina.com

Samsung se pregătește să lanseze un nou smartphone pliabil, exclusiv pe piața chineză, cu numele de scenă Samsung W22 5G. După cum indică și numele, telefonul este un succesor al modelului Samsung W21 5G lansat anul trecut. Similar cu W21 5G, care a fost un model recolorat al smartphone-ului Galaxy Fold 2, viitorul Samsung W22 5G este urmașul lui Galaxy Z Folde 3 și vine într-o combinație de culori  exclusive pentru piața chineză.

Samsung W22 5G, alias Samsung Galaxy Z Fold 3, are un corp de culoare neagră, dar zona balamalei, precum și sigla de pe panoul din spate, au o nuanță aurie. S Pen-ul furnizat cu telefonul este de culoare neagră, cu un inel de culoare aurie la partea de sus pentru a se potrivi cu designul telefonului, conform GizmoChina. Acest nou smartphone va fi vândut de China Telecom, dar probabil China Mobile și China Unicom vor vinde acest dispozitiv.

Samsung W22 5G a fos lansat în China

„Noul telefon” Samsung W22 5G va fi disponibil pentru precomenzi în perioada 14 – 21 octombrie. Urmașul lui Samsung W21 5G va fi disponibil la vânzare liberă în China în perioada 22 octombrie – 7 noiembrie. Este aproximativ aceeași perioadă de lansare ca anul trecut pentru modelul W21 5G. Cei care cumpără telefonul în perioada respectivă vor fi eligibili pentru un cadou care poate fi răscumpărat în termen de 15 zile de la activarea telefonului.

Specificațiile sunt identice cu Galaxy Z Fold 3, diferă vopseaua și sigla. Smartphone-ul are un ecran principal de 7,6 inch și un ecran exterior de 6,2 inch. Ecranele au o rată de actualizare de 120Hz și protecție Corning Gorilla Glass.

Corning Inc. este o companie americană fondată în 1851 și are sediul în Corning, New York, SUA. Corning are aproximativ 51.500 de angajați în întreaga lume. Sticla produsă de Corning este folosită și în industria aerospațială.

La interior se află procesorul Qualcomm Snapdragon 888 asociat cu până la 16GB RAM și 512GB spațiu de stocare. Android 11 și interfața Samsung One UI 3.1 vor fi pe partea de software. Telefonul pliabil are o baterie de 4.400mAh cu încărcare rapidă de 25W și suport pentru încărcare fără fir.

Ne amintim că Samsung W21 5G a fost cu aproximativ 50% mai scump decât Galaxy Z Fold 2! Deci nu ne-ar surprinde dacă W22 5G va costa cu ~1.000 de euro mai mult decât Galaxy Z Fold 3 obișnuit în majoritatea celorlalte piețe.