Acasă Stiri Ce este Samsung Wireless PowerShare și ce dispozitive sunt compatibile?

Ce este Samsung Wireless PowerShare și ce dispozitive sunt compatibile?

Wireless PowerShare este o caracteristică care vă permite să transformați Galaxy S20, S20+, S20 Ultra și Z Flip într-un încărcător wireless. De asemenea, cunoscut sub numele de încărcare inversă fără fir, vă oferă posibilitatea de a partaja bateria și de a încărca cu ușurință Galaxy Watch sau Galaxy Buds+.

Funcționează cu mai multe dispozitive Samsung certificate Qi, care este un standard obișnuit. În acest fel, atâta timp cât dispozitivul poate fi încărcat prin Qi, îi puteți oferi o anumită energie din telefon. Cu Wireless PowerShare puteți încărca smartphone-uri, smartwatch-uri, tablete, căști wireless sau chiar o periuță de dinți. Funcția nu se limitează doar la telefoane și gadget-uri fabricate de Samsung.

Bateria trebuie să aibă minim 30% pentru a încărca prin PowerShare

Wireless PowerShare a debutat pe telefoanele Samsung la începutul anului trecut. Atunci tehnologia de încărcare inversă PowerShare a debutat cu seria Galaxy S10. Când aveți bateria descărcată puteți să obțineți un impuls prin partajarea de putere de la un alt smartphone Samsung.

Pentru a utiliza PowerShare, așezați Galaxy S20+, S20 Ultra sau alte telefoane cu funcția PowerShare cu fața în jos. Apoi așezați dispozitivul pe care trebuie să îl încărcați în centrul din spatele telefonului. Pe afișajul acestuia va apărea că se încarcă wireless.

În cazul setului Galaxy Buds+ sau Galaxy Buds Live, lumina de încărcare ar trebui să se aprindă. Telefonul care furnizează curent trebuie să aibă minim 30% încărcare a bateriei, pentru ca această funcție să lucreze. În caz contrar, vi se va solicita să vă încărcați telefonul. Dacă bateria rămasă de pe dispozitiv scade sub acest nivel, partajarea de energie se va opri.

Qi – în cultura tradițională chineză și, cu mici variații în cultura vietnameză, coreeană și japoneză este un principiu activ în orice lucru viu. Qi se traduce literal ca „suflare”, „aer”, sau „gaz”, și la figurat ca „energie materială”, „forță vitală”, sau „flux de energie”.

Samsung Wireless PowerShare este posibil să nu funcționeze cu anumite accesorii, huse, alte dispozitive de marcă sau unele articole portabile Samsung. Dispozitive diferite se pot încărca la viteze diferite. Nu mișcați și nu utilizați niciun dispozitiv în timpul încărcării. Scăderea procentului bateriei pe dispozitivul de încărcare nu va corespunde neapărat cu aceeași creștere procentuală pe dispozitivul încărcat.

Dispozitive compatibile

Wireless PowerShare este disponibil pe seria Galaxy S20, Z Flip, seria Galaxy Note 20, Note 10, seria Galaxy S10, Galaxy Fold și Samsung Galaxy Z Fold 2. Conform samsung.com/global, aceste modele pot transfera baterie la alte dispozitive compatibile Qi.

Pot primi energie pentru baterie prin Wireless PowerShare smartphone-uri cu încărcare wireless Qi, cum ar fi seria Galaxy S20; Z Flip; seria Note 20; seria Note 10; seria Galaxy S10, Galaxy Fold; Galaxy Z Fold 2; seria Galaxy S9 sau Galaxy S8. De asemenea, mai sunt compatibile pentru încărcare Galaxy S7; S7 Edge; S7 Active; Galaxy S6; Galaxy S6 Edge; S6 Active; S6 Edge+; Galaxy Note 9; Note 8; Note FE, și Galaxy Note 5.

Dintre smartwatch-uri: Galaxy Watch Active 2; Galaxy Watch Active; SamsungGear Sport; Gear S3; Galaxy Watch; Galaxy Buds+, Galaxy Buds și Galaxy Buds Live.

Stiri

Galaxy S21 FE va intra în fabricație în iulie, are specificații premium

Potrivit tuturor informațiilor de până acum, Samsung va lansa smartphone-ul Galaxy S21 FE mai târziu în acest an. Urmând modelul lui Galaxy...

Samsung Galaxy Buds 2 în curând în mai multe culori

Au trecut doi ani de când Samsung a prezentat primul set Galaxy Buds - împreună cu seria Galaxy S10. De atunci, au...

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...

Note 20 și Galaxy S20 primesc o nouă funcție de cameră de la Galaxy S21

De mai mult timp caracteristicile emblematice exclusive Samsung de pe telefoanele de top trec pe cele mid-range sau telefoanele mai vechi de...

Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde,...

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...