Samsung Wonderland, un modul Good Lock pentru imagini personalizabile

833
Sursa Foto: xda-developers.com

Samsung este foarte activ în ultimul timp în privința actualizărilor pentru Good Lock. Acum noua actualizare „Wonderland – Țara Minunilor”, vă permite să creați imagini de fundal vii și să le personalizați. Ceva de domeniul cunoscutului roman Alice în Țara Minunilor.

De data aceasta, compania Samsung a venit cu un modul creator de imagini de fundal pentru a dezlănțui mintea creativă din tine și pentru a-ți satisface nevoile de personalizare One UI. Faceți cunoștință cu „Wonderland – Țara Minunilor”, noul mod Samsung Good Lock. Acesta introduce modalități inovatoare de a crea imagini de fundal vii personalizate cu efecte de paralaxă. Sunt o alegere foarte la îndemână pentru a vă personaliza experiența de pe ecranul de pornire.

Samsung Good Lock Wonderland

Odată instalat, modul Samsung Good Lock vă permite să creați imagini de fundal în mișcare de la zero, în funcție de alegerea imaginii de bază. Utilizatorii pot alege, de asemenea, din mai multe șabloane preîncărcate. Modulul Wonderland vă permite să aplicați diverse efecte de mișcare și particule deasupra imaginii furnizate. Cea mai bună parte despre „Țara Minunilor” este că vine chiar și cu o caracteristică „Previzualizare”, astfel încât să puteți arunca o privire finală asupra creației dvs. înainte de a aplica imaginea de fundal live.

Modulul „Țara Minunilor” necesită doar o singură permisiune – Stocare – pentru a accesa imaginile locale stocate pe dispozitivul dvs. Momentan opțiunile de limbă pentru acest mod sunt limitate la engleză și coreeană. Sperăm și credem că așa va fi, în perioada următoare Samsung va adăuga suport pentru mai multe limbi. Ne gândim, evident, la limba română.

Alice în Țara Minunilor este o carte scrisă de scriitorul britanic Lewis Carroll în 1865. Este una dintre cele mai cunoscute și populare opere de ficțiune în limba engleză, cu o influență enormă în cultura și literatura populară. A fost tradusă în cel puțin 97 de limbi.

Versiunea inițială a Samsung „Wonderland – Țara Minunilor” este 1.0.20.2 și o găsiți deja pe Samsung Galaxy Store. În cazul în care nu puteți accesa modulul (sau întreaga suită Good Lock) din cauza restricțiilor regionale, îl puteți instala în continuare pe dispozitivul dvs. Samsung folosind NiceLock și aplicația însoțitoare.

Potrivit xantrk (dezvoltatorul NiceLock), membru senior XDA-Developers, utilizatorii existenți ai Nicelook ar trebui să primească automat o notificare cu privire la disponibilitatea Wonderland.