Samsung și Xbox au deschis zone de jocuri free-to-play în Londra și New York

235
Samsung si Xbox
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Samsung și Xbox au făcut echipă pentru a deschide zone dedicate jocurilor în centrele de experiență Microsoft din Londra și New York. Samsung Electronics a introdus o nouă „zonă de jocuri” free-to-play cu ecrane Samsung în colaborare cu Xbox la Microsoft Experience Centers din Londra și New York. În acest fel jucătorii au parte de experiențe unice pe incredibilele ecrane Samsung.

În iunie 2022, Xbox de la Microsoft s-a alăturat Samsung Gaming Hub. Aceasta este prima platformă smart TV din lume care include aplicația Xbox pe televizoare inteligente. Samsung Gaming Hub este disponibil numai în anumite țări: Brazilia, Canada, Franța, Germania, Italia, Coreea, Spania, SUA și Regatul Unit.

În alte țări europene, aplicațiile de jocuri în cloud pot fi descărcate din TV App Store și accesate prin intermediul Samsung Smart Hub. Disponibilitatea serviciilor și a conținutului poate varia în funcție de regiune și de parteneri. Cu acest parteneriat, utilizatorii Samsung Gaming Hub pot acum să transmită în flux peste 100 de jocuri de înaltă calitate prin aplicația Xbox, abonându-se la „Xbox Game Pass”.

Pentru a aduce experiența mai multor jucători, Samsung Electronics a făcut echipă cu Microsoft pentru a introduce un spațiu dedicat în care jucătorii își pot juca jocurile Xbox preferate pe Samsung Gaming Hub. Mai multe televizoare inteligente și monitoare de jocuri Samsung au fost instalate în Microsoft Experience Centers (MEC) pentru a oferi o experiență de joc incitantă și unică.

Zone de jocuri free-to-play deschise de Samsung și Xbox

Zonele de jocuri din Londra și New York, (pe Regent Street și Fifth Avenue) au trei zone de jocuri dedicate. Acestea încorporează o gamă largă de ecrane Samsung pentru bucura pe toată lumea. Pot participa la cloud gaming jucători profesioniști sau jucători noi.

Regent Street este o stradă comercială din Londra, situată în West End. Strada a fost numită după Prințul Regent George al IV-lea. Hotelul Langham de pe Regent Street este menționat în mai multe dintre poveștile lui Arthur Conan Doyle.

Ecranele instalate din London MEC includ trei televizoare Neo QLED 4K de tip 98 inch (QN90A), șase Neo QLED 4K de 55 inch (QN95B) și 12 monitoare Odyssey G3 de 24 inch (G32A). În luna mai vor fi instalate încă două Odyssey Ark. În MEC New York City MEC se află un Neo QLED 8K de 85 inch (QN800B), patru Neo QLED 4K de 55 inch (QN85B) și 10 monitoare Odyssey G5 de 27 inch (G55A).

Cele trei zone de joc sunt:

  • Zona de jocuri în cloud. Cu televizoare inteligente Neo QLED de 55 de inch pentru streaming de jocuri prin intermediul Samsung Gaming Hub. Vizitatorii pot juca instantaneu cele mai mari jocuri de la Xbox și de la alți parteneri de jocuri de top, fără a fi necesare descărcări, limite de stocare sau consolă. Doar porniți televizorul și jucați.
  • Living Room Zone. Are trei televizoare inteligente Neo QLED 4K HDR de 98 inch în Londra. În New York se află un televizor Neo QLED 8K de 85 inch (215,9 centimetri).
  • Zona de turneu. Cu monitoare pentru jocuri Odyssey G3 de 24 inch (Londra) și monitoare pentru jocuri Odyssey G5 de 27 inch (New York). Acestea oferă jucătorilor opțiunea de a juca jocuri pe Xbox Game Pass sau consola Xbox, oferind flexibilitate tuturor jucătorilor.

Samsung Gaming Hub o excelentă platformă de streaming de jocuri

Samsung Gaming Hub este o platformă de streaming de jocuri all-in-one care face legătura între hardware și software pentru o experiență mai bună pentru jucător. Jucați instantaneu mii de jocuri de la Xbox, Amazon Luna, NVIDIA GeForce NOW și Utomik, Antstream Arcade și Blacknut fiind disponibile în 2023.

Samsung Gaming Hub este noua casă pentru jocuri și divertisment, cu integrarea Twitch, Spotify și YouTube Gaming, potrivit SamsungNewsroom. În acest fel oferă jucătorilor acces ușor la diferite jocuri pentru a-și îmbunătăți experiența. Fără limite de stocare, fără descărcări, fără consolă sau PC necesare. Tot ce au nevoie jucătorii este un controler de jocuri cu Bluetooth și o conexiune la internet.

De la Londra la New York, Samsung Gaming Hub inspiră și conectează jucătorii globali în moduri noi și interesante. În colaborarea sa cu Microsoft, Samsung ajută la crearea experiențelor de joc de nivel următor. Astfel jucătorii profită din plin televizoarele și monitoarele inteligente avansate din Microsoft Experience Centers.