Samsung lansează săptămâna viitoare pe Galaxy J4+ în Coreea de Sud

1052

Samsung Electronics a declarat că va începe vânzările smartphone-ului Galaxy J4+ pe piața internă, săptămâna viitoare, potrivit ziarului The Investor. Telefonul a fost lansat pentru prima dată în India luna trecută. Acesta vine cu un ecran mare, optimizat pentru multitasking. Samsung Galaxy J4+ are un ecran de 6 inch, puțin mai mic decât ecranul lui Galaxy Note 9 de 6,4 inch, dar mai mare decât ecranul de 5,8 inch al lui Galaxy S9.

Gigantul tech a afirmat că ecranul mare cu un raport de de aspect de 18,5: 9 ajută utilizatorii să ruleze două aplicații în același timp. O persoană poate deschide o fereastră pentru mesaje în timp ce navighează pe web. De asemenea, se poate bucura de jocuri, precum și de a viziona un film.

Samsung spune că Galaxy J4+ a fost „creat special pentru tinerii mileniului actual„. Acesta combină un design modern cu noi caracteristici. Galaxy J este una dintre cele mai populare serii și acest Galaxy J4+ este o revigorare mai mult decât necesară.

Cameră spate de 13 MP și o baterie de 3.300 mAh pe Galaxy J4+

Galaxy J4+ dispune de un ecran de 6 inch HD+ Infinity Display. Are la interior un procesor Qualcomm Snapdragon 425 cu 2 GB de memorie RAM și 32 GB de stocare. Cu ajutorul unui microSD memoria se poate extinde până la 512 GB. Sistemul de operare Android 8.1 Oreo este pe smartphone.

Galaxy J4+ vine cu o cameră de 13 megapixeli orientată spre spate, împreună cu o cameră frontală pentru selfie de 5 MP cu diafragma f/2,2. Facilitățile camerei, cum ar fi autofocusul, permit ajustarea adâncimii în timp real pentru a adăuga efectul bokeh la fotografii. Capacitatea bateriei este de 3.300 mAh.

Dolby Atmos a fost anunțat de Dolby Laboratories în aprilie 2012. Dolby Atmos, oferă sunetului un efect de 360° și poate reda un sunet de o fidelitate și complexitate extraordinară. Este un sistem audio multicanal utilizat pentru proprietatea sa de a da spațialitate sunetului, punându-l astfel pe auditor în centrul perimetrului sonor.

Are un design din sticlă și spatele reflectorizant pentru un aspect mai bun. Galaxy J4+ are, pentru pasionații de muzică sistemul Dolby Atmos. Samsung a introdus, de asemenea, o nouă caracteristică Emotify pe dispozitiv. Caracteristica permite utilizatorilor să personalizeze mesajele și să utilizeze moduri creative de exprimare.

Smartphone-ul, totuși lansat cam târziu de Samsung pe teren propriu, are un preț de 264.000 de won, echivalentul a 235 $. Specificăm că acest preț este pentru varianta liberă de rețea. Smartphone-ul este dual-SIM. Conform informațiilor lansarea oficială este programată pentru 12 noiembrie.