Șase motive pentru care merită să cumperi un Galaxy Tab S6

1054
Sursa Foto: SamMobile.com

Extrem de multe persoane au așteptat cu nerăbdare ca gigantul high-tech sud-coreean să lanseze o nouă tabletă premium. Samsung Galaxy Tab S6 este o tabletă de top-of-the-line, cu specificații și caracteristici excelente. Fanii acestor dispozitive și, sunt foarte mulți, au primit mai mult decât s-ar fi așteptat de la compania favorită.

Întrebarea care se pune acum este: De ce ar trebui să cumperi una? Sau merită să cumperi una? Samsung Galaxy Tab S6 este extraordinară și fermecătoare iar tentația pentru un astfel de dispozitiv este evidentă. Este un pas mare față de Galaxy Tab S4 și față de orice altă tabletă Android de pe piață. Prin intermediul SamMobile, vă prezentăm șase motive pentru care ar trebui să luați în considerare achiziționarea tabletei Samsung Galaxy Tab S6.

1.Super calitate în construcție și proiectare cu Galaxy Tab S6

După cum am menționat în prezentarea cu ocazia lansării, Galaxy Tab S6 se simte ca un produs cu adevărat premium. Construcția metalică o face să se simtă solidă, în ciuda faptului că este uimitor de subțire și ușoară. În față, superbul ecran Super AMOLED de 10,5 inch are un rol central, cu margini subțiri care accentuează atracția. Dacă apreciați designul bun, veți iubi nu doar aspectul lui Galaxy Tab S6, dar și cât de bine se simte în mâini. Având în vedere că acesta este un dispozitiv pe care îl vei ține cu două mâini de cele mai multe ori, este un lucru foarte important.

2. Cele mai bune specificații pe o tabletă Android în acest an

O afirmație pe care nimeni nu o poate nega. Samsung Galaxy Tab S6 oferă cele mai bune specificații aflate pe o tabletă Android în 2019. Cel mai recent procesor Qualcomm, un Snapdragon 855, este pe Tab S6. Acest procesor se găsește pe ultima serie high-end, Samsung Galaxy S10. Există 6 GB RAM pe modelul de bază și 128 GB stocare pe Samsung Galaxy Tab S6. Și nu orice spațiu de stocare, este un super-rapid UFS 3.0. Cu toate aceste bunătăți la interior, tableta Tab S6 va putea să se ocupe de absolut orice faceți cu ea și pe ea, indiferent dacă este vorba de multitasking pentru muncă sau de ore interminabile de jocuri intensive. Galaxy Tab S6 se va descurca fără să transpire (să se încălzească), oferind performanțe incredibile pentru orice fel de sarcini.

UFS 3.0 – Universal Flash Storage este o specificație de stocare flash pentru camere digitale, telefoane mobile și alte dispozitive electronice. Primul card de memorie UFS a fost introdus în iulie 2016 de Samsung. UFS 3.0 oferă viteze de citire/scriere mai rapide, cu o rată maximă de transfer a datelor de 23,2 Gbps. Rezistă la temperaturi între – 40° și + 105° C.

3. S Pen a crescut și este tot mai matur, este incredibil!

Samsung a adus îmbunătățiri semnificative celebrului său stilou S Pen cu Galaxy Note 9 de anul trecut. Este minunat să vezi că acele îmbunătățiri au fost transmise și stiloului aflat pe Galaxy Tab S6. Noul S Pen activat prin Bluetooth durează până la zece ore după doar zece minute de încărcare. Acesta oferă funcții de control la distanță, astfel încât îl puteți utiliza pentru a înregistra imagini de la distanță sau pentru a controla prezentările. Funcția S Pen Air vă permite să controlați conținutul pe tabletă folosind gesturi, chiar dacă tableta nu este în mâinile dvs. De asemenea, puteți converti notele scrise folosind S Pen-ul în text digital, o caracteristică pe care ne-o imaginăm că va fi destul de utilă în biroul în care lucrați sau acasă.

4. O experiență mai puternică asemănătoare cu PC-ul

Tabletele au fost considerate de mai mult timp dispozitive care vă pot ajuta să lucrați în mișcare. Ideea a fost întotdeauna să luați o tabletă unde nu doriți să purtați un caiet pentru diverse notițe. Dacă ești cineva care trebuie să facă asta des, Samsung Galaxy Tab S6 este tableta pentru tine.

Noul accesoriu pentru tastatură Book Cover, vândut separat, oferă o experiență de scriere îmbunătățită și mai precisă. Samsung a inclus chiar și un touchpad, astfel încât mâinile dvs. nu trebuie să părăsească niciodată tastatura. Samsung DeX a fost actualizat pentru a oferi o experiență mai bună în modul PC, iar tasta dedicată a funcției DeX de pe tastatură va lansa foarte rapid acestă funcție. Nu este nevoie să conectați tableta la un monitor extern.

5. Prima tabletă cu o cameră duală la spate

Oamenii nu-și folosesc în general tabletele pentru a face fotografii. Dar cu aceste camere foto aflate pe Galaxy Tab S6 sunteți inevitabil tentați de acest lucru. Dual-camera de la spate are o cameră principală de 13 MP și una Ultra-Wide de 5 MP. Camera cu unghi larg are un câmp vizual de 123°, la fel ca ochiul uman. Frontal, tableta are o cameră de 8 MP pentru autoportrete și apeluri video. Samsung Galaxy Tab S6 este capabilă să facă fotografii care nu pot fi făcute de nicio altă tabletă aflată pe piață.

6. Siguranță pentru datele personale, Tab S6 cu senzor de amprentă in-display

Galaxy Tab S6 se întâmplă să fie și prima tabletă Samsung cu un senzor de amprentă în afișaj. Conform celor care au testat acest senzor acesta funcționează simplu, ușor și fără probleme. Cu siguranță acest mod biometric de securitate, aduce liniște utilizatorilor în privința datele personale stocate pe tabletă. Nu mai vorbim de faptul că acest senzor biometric in-display este o mare bilă albă care diferențiază Galaxy Tab S6 față de concurență. Este ceva ce fanii Samsung au cerut și voiau să vadă pe noua tabletă emblematică a gigantului tech. Și, Samsung le-a îndeplinit așteptările.

Acum, urmează partea cea mai grea… Va trebui să aștepți dacă ai de gând să cumperi o tabletă Galaxy Tab S6. Samsung a spus că nu va lansa tableta până la sfârșitul lunii august. Nu a furnizat o dată precisă de lansare, dar pare destul de explicativ. Puteți afla mai multe date despre Samsung Galaxy Tab S6 din pagina noastră de pe iLoveSamsung.

Când va ajunge, Tab S6 va fi disponibilă în trei culori superbe: Mountain Grey, Cloud Blue, Rose Blush. Și acum o altă parte grea și o durere… prețurile încep de la 699 euro în UE. Da, este scumpă, dar în mod evident, Samsung Galaxy Tab S6 oferă foarte multe în schimbul acestor bani.