SaskTel Canada a ales Samsung pentru implementarea rețelei 5G

524
SaskTel Canada a ales Samsung pentru implementarea retelei 5G
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

SaskTel și Samsung Electronics au anunțat colaborarea pentru implementarea rețelelor 5G ale acestei companii în Canada. Compania canadiană a ales Samsung ca singurul furnizor pentru rețeaua 4G / 5G și Core. Samsung va furniza toate componentele hardware, software și expertiza aferentă pentru a asigura desfășurarea cu succes a unei soluții 5G end-to-end.

„Implementarea de către SaskTel a unei rețele 5G va încuraja inovația și va sprijini creșterea sectorului tehnologic din provincia Saskatchewan”. A declarat Don Morgan, ministrul responsabil pentru SaskTel, conform Samsung Newsroom. „Tehnologia 5G va oferi noi niveluri de performanță și eficiență, care vor spori experiența utilizatorului și vor pune bazele orașelor inteligente. Va contribui la asistența medicală de generație următoare, la educație, la tehnologii agricole inteligente și jocuri de nivel următor”.

SaskTel Canada colaborare cu Samsung pentru rețele 5G

 „Suntem încântați să selectăm Samsung ca singurul furnizor pentru implementarea rețelei noastre 5G. Suntem încrezători că tehnologia 5G Samsung va oferi o capacitate robustă de rețea și o conectivitate excepțională”. A spus Doug Burnett președinte și CEO SaskTel. „Viteza crescută, fiabilitatea și capacitatea pe care le aduce 5G vor sprijini munca la distanță, sănătatea și educația. Va permite clienților noștri să beneficieze de cele mai recente dispozitive 5G, inclusiv Samsung Galaxy S21 Ultra 5G”.

Din 2010, compania canadiană a investit peste 3 miliarde de dolari în capital în întreaga provincie canadiană Saskatchewan. Compania si-a consolidat rețelele, iar cu investiția în tehnologia 5G se va pregăti pentru cererea viitoare pentru o oferi utilizatorilor noi experiențe. Compania canadiană investește peste 324 milioane de dolari în provincia Saskatchewan numai în 2020 – 2021. Totalul investițiilor făcute de compania canadiană se va ridica la peste 1,6 miliarde de dolari până în 2025. Cu acest investiții clienții SaskTel se vor bucura de cele mai bune servicii de comunicare și divertisment din lume. Samsung a implementat și structura de rețea pentru Telus Canada.

SaskTel este o firmă canadiană de telecomunicații fondată în 1908. Este deținută de guvernul provincial din Saskatchewan și oferă servicii de comunicații prin cablu și wireless, telefonie fixă, rețele mobile și internet.

„Suntem încântați să colaborăm cu SaskTel pentru lansarea următoarelor generații de servicii 5G în Saskatchewan. Ne extindem orizonturile 5G în Canada cu soluții de rețea 5G de neegalat”. A declarat Jeff Jo, președinte și CEO Samsung Electronics Canada. „Samsung așteaptă cu nerăbdare să sprijine SaskTel și să ofere o soluție 5G end-to-end care să demonstreze angajamentul Samsung de a avansa în noua eră 5G”.