Acasă Stiri SDC 2021 va prezenta platformele și strategiile ecosistemului Samsung

SDC 2021 va prezenta platformele și strategiile ecosistemului Samsung

Samsung Electronics a dezvăluit programul pentru Samsung Developer Conference 2021 (SDC 2021), care va avea loc pe 26 octombrie. Conferința anuală, complet virtuală în acest an, va reuni dezvoltatori și creatori pentru a modela viitorul experiențelor utilizatorilor.

La SDC 2021, compania intenționează să împărtășească cele mai recente actualizări de software, servicii și platforme cu mii de dezvoltatori și creatori pentru a permite o conectivitate mai inteligentă și mai uniformă între dispozitive. Participanții vor putea descoperi oportunități de a crea soluții de ultimă generație pentru milioane de utilizatori, valorificând ecosistemul în continuă expansiune a Samsung.

DJ Koh, President and CEO of Samsung Electronics’ IT and Mobile Communications Business Division, va deschide SDC 2021. El va dezvălui în ce direcție se va îndrepta strategia Samsung pentru a aduce inovația în centrul experienței consumatorilor.

Mai multe persoane importante vor vorbi despre strategia Samsung pentru platformele și ecosistemele sale. Aceștia vor aborda subiecte care variază, de la securitate, confidențialitate, la diverse platforme, precum Bixby, SmartThings și Tizen. Iată persoanele care vor lua cuvântul la Samsung SDC 2021:

  • Daniel Ahn, Senior Vice President, Mobile Platform Center
  • Samantha Osborne, Vice President, SmartThings Inc.
  • Jeongsook Lee, Vice President, Customer Experience Office
  • Yongjae Kim, Senior Vice President, Visual Display Software R&D
  • Bill Mandel, Vice President, Visual Solution Lab, Samsung Research America
  • Janghyun Yoon, Executive Vice President, Mobile Software R&D

Sesiunile de interes ale Samsung SDC 2021 sunt formate din trei grupuri

Prima sesiune: Platforms Designed For Connected Experiences. Va explora experiența cross-device a Bixby și SmartThings și modul în care Samsung intenționează să transforme viziunea viitoarei case inteligente în realitate.

A doua sesiune: Innovating Mobile Experience Across Samsung Galaxy Ecosystem. Va arunca o privire asupra inovațiilor One UI 4 și a procesului de proiectare a dispozitivelor pliabile. Acest lucru va pentru a ajuta dezvoltatorii să-și optimizeze propriile aplicații pentru un număr tot mai mare de dispozitive pliabile.

A treia sesiune: The Evolution of Tizen and Innovative Screen Experiences. Va analiza noile servicii Samsung Smart TV și modul în care ecosistemul său s-a îmbunătățit prin intermediul Tizen 6.5.

În plus, dezvoltatorii care doresc să se țină la curent cu perspectivele industriei și cu tehnologia de ultimă generație vor avea posibilitatea de a găsi multe informații utile în cadrul sesiunilor Tech Talk desfășurate de experții de top a Samsung.

Code Lab va oferi o oportunitate dezvoltatorilor de a-și spori abilitățile printr-o experiență de codare practică cu aplicații eșantion pentru testarea scenariilor simple. Dezvoltatorii își pot testa chiar și codurile pe dispozitive de ultimă generație, precum Z Fold 3 și Z Filp 3. Pentru acest lucru vor avea acces de la distanță.

În semn de recunoaștere a dezvoltatorilor de conținut pentru excelență în design, inovație, calitate și performanță, câștigătorii premiilor Best of Galaxy Store 2021 vor fi anunțați în cadrul Samsung SDC 2021.

Dezvoltatorii și chiar consumatorii vor avea șansa de a câștiga un Galaxy Z Flip 3 participând la colectarea de ecusoane digitale pe site-ul SDC 2021. Urmărind sesiuni și participând la Code Lab și Hacker’s Playground, precum și la evenimente de socializare, cum ar fi #mySDCstack, și securizând cinci sau mai multe ecusoane digitale, participanții vor avea șansa de a câștiga un Galaxy Z Flip 3.

Samsung SDC 2021 va fi difuzat pe SamsungNewsroom și pe site-ul SDC pe 26 octombrie, la ora 20:00, ora României. Pentru mai multe informații despre SDC21, vizitați https://www.samsungdeveloperconference.com/flow/samsung/sdc21/main/page/portal.

Stiri

Interbrand Best Global Brands 2021: Samsung pe locul cinci

Compania Samsung s-a clasat pe locul cinci în cele 100 cele mai bune mărci globale ale Interbrand 2021- Interbrand Best Global Brands...

Aplicația Strava două luni gratuit pentru utilizatorii seriei Galaxy Watch 4

Samsung a lansat o actualizare majoră de firmware pentru noua sa serie Galaxy Watch 4. Noua versiune aduce o mulțime de funcții...

Samsung Galaxy A03 certificat de Wi-Fi Alliance, poate fi lansat în curând

În august, Samsung a anunțat smartphone-ul Galaxy A03s, acum sunt multe informații că Samsung Galaxy A03 este aproape de lansare. Luna trecută,...

Slotul Micro-SD ar putea lipsi în continuare și din seria Galaxy S22

Samsung a surprins la începutul acestui an cu eliminarea spațiului de stocare extensibil din seria Galaxy S21. Toate cele trei modele -...

Samsung și Maison Kitsuné au lansat ediții speciale Galaxy Watch 4 și Buds 2

Logo-ul Fox și stilul jucăuș semnate de Maison Kitsuné, casa de modă franceză, prind viață pe o linie personalizată a celor mai...

Noi funcții pe seria Galaxy Watch 4: Fall Detection și nou control prin gesturi

Construită pentru următoarea eră a experienței smartwatch-urilor, seria Galaxy Watch 4 este cea mai recentă linie de smartwatch-uri Galaxy cu o suită...

Galaxy Z Fold 2: actualizarea de securitate din octombrie 2021 lansată

Patch-ul de securitate Android din octombrie 2021 ajunge la tot mai multe smartphone-uri Samsung Galaxy. Ieri gigantul tech sud-coreean a lansat noua...