Secure Folder ajunge pe seria Galaxy M cu One UI 2.5 la Galaxy M31s

585
Sursa Foto: via SamMobile.com

Ambițiosul telefon de gamă medie Samsung Galaxy M31s tocmai s-a îmbunătățit în urma ultimei actualizări de firmware primite. Galaxy M31s este acum actualizat la One UI 2.5, iar firmware-ul include patch-ul de securitate din noiembrie 2020. Cea mai recentă versiune are numărul de construcție M317FXXU2BTK1, cântărește puțin sub 750MB și aduce printre altele și Secure Folder.

Jurnalul de schimburi oficial menționează o mulțime de caracteristici noi care ar trebui să facă acum parte din experiența utilizatorului cu Galaxy M31. Printre acestea o tastatură Samsung îmbunătățită cu suport pentru modul Landscape, noi opțiuni SOS pentru mesaje și diverse îmbunătățiri ale camerei. Dar inedit este apariția Secure Fold pe Galaxy M31s. În conformitate cu change-logul, caracteristicile existente, cum ar fi Mode Pro și Single Take, au fost îmbunătățite în continuare.

Alt Z Life și folderul securizat ajung pe Galaxy M31s

Așa cum era de așteptat, jurnalul de schimbări referitor la cea mai recentă actualizare de firmware One UI 2.5 pentru Galaxy M31s pare familiar și menționează modificările și completările obișnuite, cum ar fi suportul pentru autocolante Bitmoji pe Always on Display, conform SamMobile. Cu toate acestea, jurnalul de schimbări specifică câteva adăugări cheie care trec Galaxy M31s la o experiența One UI completă.

Cu Samsung One UI 2.5, Galaxy M31s a primit setul de caracteristici Alt Z Life care a fost lansat anterior pentru Galaxy A51 și Galaxy A71. Actualizarea Alt Z Life prezintă sugestii de conținut oferite de AI pe dispozitiv. Printre altele și Quick Switch, o caracteristică care permite utilizatorilor să lanseze aplicații în mod privat sau public.

Bitmoji este o aplicație folosită pentru a crea versiuni mici de desene animate ale propriei persoane. Pur și simplu îți creezi un avatar și asamblezi diverse benzi desenate, GIF-uri, expresii și reacții care le folosește acest avatar.

Dar poate cea mai interesantă parte a acestei actualizări este includerea Secure Folder. Această caracteristică One UI nu a fost lansată niciodată pe un dispozitiv Galaxy M până acum. Toată lumea a fost de acord că dispozitivele Galaxy M nu vor primi niciodată Secure Folder printr-o actualizare de firmware. Explicația a fost că această serie de telefoane bugetare nu are hardware-ul de securitate necesar. Dar, Samsung nu a fost de acord cu acest lucru!

Nu se știe dacă Secure Folder va ajunge și pe alte modele Galaxy M

Presupunând că jurnalul de schimbări este 100% exact, noua actualizare aruncă întreaga teorie a disponibilității Secure Fold pe fereastră. De asemenea, ridică întrebări cu privire la ce alte telefoane Galaxy M ar putea primi Secure Folder în viitor. Doar timpul și Samsung ne va spune.

Deocamdată, actualizarea firmware-ului One UI 2.5 pentru Galaxy M31 a fost lansată în India, Rusia și Ucraina. În perioada următoare se va extinde în mai multe țări printre care și România. Ar trebui să primiți o notificare în acest sens. Dacă nu aveți răbdare puteți verifica în SetăriActualizare software și apoi -˃ Descărcați și instalați.