Prima ședință foto la distanță realizată cu Samsung Galaxy S20 Ultra

658
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Așa cum știm cu toții sesiunile foto nu prea mai sunt posibile în această perioadă. Ar însemna ca o întreagă echipă de oameni să se strângă în același loc: Modelul, echipa de producție, hairstiyst-ul, artistul make-up și fotograful, lucru care în prezent nu este posibil. Dar cum ar fi ca ședința foto să se facă de la distanță, fără ca părțile implicate să se întâlnească propriu-zis? Cu un Galaxy S20 Ultra și o idee creativă a fost posibil acest lucru.

Cum a fost posibilă această sesiune foto? Vali Bărbulescu a realizat prima ședință foto la distanță pentru a ilustra colecția de primăvară-vară a unui designer român. De recuzită s-au ocupat toate părțile implicate. Modelul a primit acasă, prin curier, toate cele necesare shooting-ului: Hainele, un concealer de la artistul make-up, o spumă de păr de la hairstylist și Galaxy S20 Ultra. A mai primit și un trepied și două lumini de la Vali Bărbulescu.

Printre vedetele ședinței foto au fost Galaxy S20 Ultra și Galaxy Note 10+

Ce a însemnat ședința foto propriu-zisă? Toți s-au conectat live pe Facebook, iar telefonul trimis modelului, Samsung Galaxy S20 Ultra era conectat la telefonul lui Vali, un Samsung Galaxy Note 10+. Prin comanda vocală: „Capture”, Vali declanșa fotografia după ce modelul se încadra perfect în cadru, conform recomandărilor.

Facebook este o companie americană creată în 2004 de către Mark Zuckerberg. Inițial concentrată pe rețeaua de socializare Facebook, compania a cumpărat Instagram în 2012, precum și WhatsApp și Oculus VR în 2014.

În aceasta perioadă am avut mai mult timp să privesc în interior și să proiectez către exterior orice idee epică. În acest context, un puseu creativ mi-a oferit ideea de a realiza o astfel de ședință foto la distanță. A fost o experiență unică, inovatoare, cu rezultate senzaționale datorită calității imaginilor realizate cu Galaxy S20 Ultra!” A declarat Vali Bărbulescu.

Fotografiile obținute în urma shooting-ului sunt de o calitate excepțională datorită camerei de 108MP. Cu o rezoluție a camerei de 1440 x 3200 pixeli, fotografiile obținute surprind foarte multe detalii, cu un plus de flexibilitate pentru editare, decupare sau zoom.

Suntem entuziasmați să vedem cum idei inedite prind contur cu ajutorul tehnologiei. Galaxy S20 Ultra este cel mai bun telefon pe care Samsung l-a creat până în prezent. Caracteristicile camerelor sale foto se pot compara cu cele ale unui aparat foto profesionist. Ne bucură foarte mult să vedem cum creativitatea și evoluția tehnologică dau naștere unor idei simple, dar foarte ingenioase – primul remote shooting cu Galaxy S20 Ultra”. A declarat Simona Panait, Marketing Director Samsung România & Bulgaria.