Seria Galaxy A 2022 poate avea o „cameră minunată” cu OIS

445
Seria Galaxy A 2022 poate avea o camera minunata cu OIS
Sursa Foto: SamMobile.com

Dacă ați mai citit sau auzit expresia pe care o folosește Samsung în anunțurile pentru seria Galaxy A, sunteți familiarizați cu termenul “awesome camera – cameră minunată”. Este o parte vitală a marketingului Samsung pentru smartphone-urile sale low-end și mid-range. Acum acest lucru este folosit acum pentru seria Galaxy A 2022, care va primi în totalitate o camera cu OIS – stabilizare optică a imaginii.

Seria Galaxy A s-a descurcat incredibil de bine pentru Samsung și nu numai în ultimii ani. De foarte mulți ani modelele din această serie mid-range au dus greul vânzărilor. Compania continuă fie foarte atentă cu această serie și ridică permanent ștacheta oferind specificații excelente la prețuri accesibile. Se pare că Samsung vrea acum ca întreaga serie Galaxy A 2022 să aibă o cameră și mai minunată. Ne putem aștepta ca noua serie Galaxy A să ajungă pe piață la începutul anului viitor.

Camere cu OIS pe seria Samsung Galaxy A 2022

Foarte mulți cumpărători, nu numai Samsung, sunt foarte atenți și la specificațiile camerelor foto atunci când achiziționează un telefon. În acest fel Samsung vrea să țină cont de acest lucru și pune camere tot mai performante pe telefoanele sale. Înainte de lansarea seriei Galaxy A (2021), se zvonea că Samsung ar putea aduce stabilizarea optică a imaginii (OIS) la unele modele. Această caracteristică era limitată anterior numai la dispozitivele emblematice ale companiei. Conform SamMobile, acest lucru se va concretiza cu seria Galaxy A 2022.

Aducerea OIS la dispozitivele de nivel mediu mai accesibile ar însemna o experiență foto mult mai bună pentru posesorii acestor modele. Și până acum unele modele Samsung mid-range 2021, în special cele din partea superioară a geamei, au venit cu OIS. Amintim aici pe Samsung Galaxy A52 sau Galaxy A72 cu variantele lor 5G sau „s”, au OIS.

OIS este acronimul de la Optical Image Stabilization (Stabilizare Optică a Imaginii). Este o tehnologie care reduce încețoșarea cauzată de mișcarea unei camere în timpul fotografierii. OIS compensează mișcarea telefonului în timp ce faceți o fotografie.

Acum Samsung va aduce stabilizarea optică a imaginii pentru întreaga seria Galaxy A 2022 a OIS. Acest lucru va îmbunătăți în continuare competitivitatea dispozitivelor sale accesibile din această serie. Un prim indiciu ne-a fost dat de Samsung cu lansarea lui Galaxy A22 în urmă cu trei luni. La un preț de ~900 – 1.000 de lei în România, dispozitivul are o cameră principală de 48MP cu OIS.

Seria Galaxy A face multe lucruri grele pentru Samsung ca vânzări. Aceste dispozitive accesibile se descurcă foarte bine pe piețele emergente în care clienții caută dispozitive cu multe funcții la prețuri atractive. Aducerea OIS la întreaga serie Galaxy A 2022 va spori și mai mult competitivitatea acestor dispozitive Samsung pe piețele cheie.