Seria Galaxy A (2017) cu camera frontală de 12MP pentru iubitorii de selfie

1446

Conform unei informații apărute azi în ziarul sud-coreean The Korea Herald, în pagina despre economie, care citează ETnews, este de așteptat ca seria Galaxy A (2017) de la Samsung Electronics, să dispună de o cameră frontală de 12 megapixeli, mai mult decât dublarea rezoluției în comparație cu predecesorii săi.

Gigantul tech sud-coreean Samsung Electronics, va prezenta noua serie de telefoane – A3, A5 și A7 – în ianuarie, împreuna cu alte caracteristici noi, cum ar fi rezistența la apă.

Gama mid-range este așteptată cu un upgrade mai ales pentru camerele din față, în încercarea de a face pe placul iubitorilor de autoportrete.

Potrivit raportului, Galaxy A3, modelul de bază, va cuprinde o cameră video frontală 8 milioane de pixeli, în timp ce A5 și A7 va avea o cameră de 12 megapixeli, un upgrade drastic de la camera de 5 megapixeli din față, cât aveau cele din seriile anterioare de telefoanele serie A.

ETnews a declarat că strategia selfie va actualiza și funcția camerei noului pilot a noului Samsung Galaxy S8, de asemenea. Sunt zvonuri legate de S8, că noul telefon ar avea pentru prima data o funcție de focalizare automată în camera foto frontală.

„Având în vedere tendința de consum din China, pare foarte natural că Samsung să modernizeze funcțiilor camerei de autoportrete din față,” declară o sursă de industrie coreană de telefonie mobilă care a fost citată de ETnews.

Samsung a refuzat sa confirme sau să infirme acest raport.

SURSĂTheInvestor