Seria Galaxy Book 3 vândută mai bine decât precedentele Galaxy Book

193
Seria Galaxy Book 3 vinde mai mult decat precedentele Galaxy Book
Sursa foto: via sammobile.com

Samsung și-a revizuit complet strategia în materie de laptopuri în ultimul timp. Acest lucru a fost evident odată cu lansarea gamei Galaxy Book în 2021. Anul trecut, compania a rafinat câteva lucruri, aducând ecrane OLED pe laptopurile sale cu Galaxy Book 2. La începutul acestui an, firma sud-coreeană a lansat seria Galaxy Book 3 cu procesoare mai puternice. Noua serie are ecrane OLED cu o rezoluție mare, rată de reîmprospătare ridicată și o durată de viață mai lungă a bateriei.

Din câte se pare că consumatorilor le-au plăcut acele upgrade-uri. Potrivit ultimelor informații, via SamMobile, seria Galaxy Book 3 a primit feedback foarte pozitiv la nivel global. Samsung a spus că a vândut de 2,5 ori mai multe laptop-uri din seria Galaxy Book 3 decât predecesorii săi în aceeași perioadă.

Seria Galaxy Book 3 se vinde foarte bine

Gigantul high-tech sud-coreean a spus că răspunsul cumpărătorilor la seria Galaxy Book 3 a fost „foarte pozitiv.” Noua serie Samsung este compusă din Samsung Galaxy Book 3 Ultra, Galaxy Book 3 Pro și Galaxy Book 3 Pro 360. Samsung a început să urmeze strategia Apple de a-și pune smartphone-urile în centrul ecosistemului, cu alte dispozitive precum tabletele, căștile și ceasurile inteligente Galaxy, prezentând o integrare și funcții mai bune. Samsung a adus multe modificări laptopurilor sale, inclusiv eficiența software-ului, funcții personalizate și conectivitate îmbunătățită.

IBM 5100 lansat în 1975 este considerat primul computer portabil, chiar dacă cântărea 25 kg. Avea un ecran de 5 inch (12,7 cm) și nu avea acumulator, trebuia conectat la o priză. Prețul lui IBM 5100 în 1975 era de 8.975$, în jur de 25.000$ astăzi.

Samsung a amintit și de vedeta seriei laptopul Samsung Galaxy Book 3 Ultra. Acesta oferă performanțe ridicate în ciuda designului său ușor și a calității ridicate a construcției. Shim Hwang-yoon, vicepreședinte și șef al grupului de cercetare și dezvoltare hardware de calcul la MX Business, a declarat că Samsung a aplicat tehnici de optimizare învățate de pe smartphone-urile sale pe cele mai noi laptop-uri. Laptopurile din seria Samsung Galaxy Book 3 au un mecanism de răcire îmbunătățit pentru cea mai mare eficiență.

Compania a folosit, de asemenea, algoritmii de reglare și îmbunătățire a imaginii bazați pe ML (învățare automată) Intel de pe smartphone-urile sale Galaxy. Samsung a schimbat, de asemenea, aspectul complet al plăcii principale, astfel încât componentele să nu întrerupă semnalele de la porturile externe ultra-rapide. Samsung a adăugat, de asemenea, funcții software precum Quick Share și Multi Control. Îm acest fel puteți partaja tastatura și trackpad-ul Galaxy Book cu telefoanele și tabletele Galaxy.