Seria Galaxy Book – design de excepție, ușor, solid și inovator

531
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

De la Galaxy Book Flex, cu primul ecran QLED și balama de 360°, până la colorația multi-fațetată a lui Galaxy Book Ion și suportul de conectare de rețea al Galaxy Book S chiar și fără Wi-Fi, seria Samsung Galaxy Book este echipată cu o serie de opțiuni de proiectare pentru a răspunde nevoilor tuturor utilizatorilor.

Samsung consideră că aspectele estetice și de funcționalitate sunt factori importanți în utilizarea laptopului. Designerii Samsung care au lucrat la seria Galaxy Book au maximizat avantajele fiecărui dispozitiv eliminând toate elementele inutile. A rezultat o serie de laptopuri de excepție, performante și elegante care încântă utilizatorii și experiența lor cu un laptop.

Ultra-ușor, ultra-solid și ultra-inovator: Galaxy Book

Conceptul de design din spatele lui Book Flex și Book Ion este unul de soliditate. Concept rezultat din forma dispozitivelor și prin designul robust care scoate în evidență funcționalitatea, aflată în centrul celor două dispozitive. Modelele Book Flex și Book Ion marchează o transformare îndrăzneață, acest aspect nou fiind caracterizat printr-o formă dreptunghiulară, alegeri de materiale de calitate și detalii compacte.

Galaxy Book Flex dispune de un ecran echipat cu o balama de 360° iar realizarea acestei estetici solide și compacte nu a fost un lucru ușor. Pentru a păstra designul dispozitivului și pentru a asigura o rotație lină a ecranului, coliziunea suprafețelor de conectare a trebuit să fie evitată de echipa de proiectare. A fost găsită totuși o modalitate de a reduce contactele dure între suprafețe.

Un dispozitiv care are un ecran rotativ, precum și părți dreptunghiulare drepte creează un concept de design contradictoriu”. A explicat Dongseok Lee, designerul Galaxy Book Flex, petru NewsSamsung. „Au fost multe domenii pe care a trebuit să le inovăm pentru a realiza designul său. Am scurtat diametrul balamalei de 360° pentru a reduce la minimum orice interferență cu alte suprafețe ale dispozitivului „.

Magneziul cu simbolul Mg este al treilea metal după aluminiu și fier ca abundență în scoarța terestră, formând aproximativ 2% din masa acesteia. Magneziul este utilizat în aliaje super-rezistente și ușoare. China produce 69% din producția globală cu 19 milioane de tone.

Aproape tot laptopul este construit din magneziu pentru fi atât ușor cât și solid. În comparație cu aluminiul, magneziul este mult mai ușor, dar are totuși același sentiment de soliditate. Samsung Galaxy Book Ion cântărește doar 970 grame. Corpul din magneziu este acoperit cu vopsea perlată, care își schimbă culoarea sub diferite unghiuri de iluminare pentru a oferi un efect de aură.

Un design care se integrează în viața de zi cu zi

Pentru a oferi utilizatorilor o experiență de laptop unică, designerii au aplicat dispozitivului o nuanță de albastru neobișnuită. Este un albastru regal, o culoare favorită a familiilor regale ale Europei, pentru a le oferi utilizatorilor un sentiment de putere.

Samsung Galaxy Book S este un nou tip de dispozitiv de calcul care integrează avantajele dispozitivelor mobile și ale PC-urilor. Galaxy Book S oferă utilizatorilor conectivitate la internet chiar și fără Wi-Fi. Designerii Samsung au creat un design care se îmbină perfect în viața de zi cu zi a utilizatorilor. Book S are culori Earthy Gold și Mercury Grey.

Au fost combinați foarte atent pigmenții culorilor pentru a genera nuanțe care s-ar potrivi bine cu mediile din jur, fie că este vorba despre o cafenea, o bancă din parc sau un salon de aeroport. În funcție de mediul în care laptopul este utilizat, percepția culorilor se poate schimba, Earthy Gold și Mercury Grey poate arăta, de asemenea, roz sau maro, în funcție de tonul și culoarea din jur.

O altă caracteristică cheie a lui Galaxy Book S este compactitatea sa impresionantă. Pentru a-i evidenția portabilitatea, toate marginile au fost proiectate cu atenție pentru a oferi dispozitivului un aspect subțire și ușor. Este și un laptop foarte ușor, cântărește doar 950 grame.

În timp ce călătoresc, tot mai mulți oameni își iau cu ei laptopurile pentru a lucra. Laptopurile personale au devenit mai mult decât simple dispozitive IT și au pătruns în viața noastră de zi cu zi ca obiect personal. În acest sens Samsung a căutat, cu seria Galaxy Book, să ofere cea mai mare comoditate utilizatorului.

Cele trei notebook-uri Samsung combină designul excelent, mobilitatea, conectivitatea și productivitatea. Galaxy Book Flex, Book Ion și Book S sunt compacte, elegante și puternice, tot ceea ce își dorește un utilizator.