Seria Galaxy Note 10 primește actualizarea stabilă One UI 4.0

456
Seria Galaxy Note 10 primeste actualizarea din ianuarie
Sursa Foto: androidheadlines.com

Lansarea stabilă a interfeței One UI 4.0 bazată pe Android 12 este în plin avânt la Samsung. Compania a lansat marea actualizare pentru mai multe smartphone-uri și tablete Galaxy în ultimele zile. Acum alte două modele emblematice primesc actualizarea stabilă la One UI 4.0, este vorba despre seria Galaxy Note 10.

Seria Galaxy Note 10, compusă din Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+, a început să primească actualizarea stabilă One UI 4.0 în unele țări europene, inclusiv Elveția, conform AndroidHeadlines. Actualizarea ar trebui să ajungă pe mai multe piețe în zilele următoare, inclusiv în România.

One UI 4.0 este cea mai recentă versiune a interfeței personalizate de Samsung. Bazată pe Android 12, noua versiune aduce o mulțime de bunătăți smartphone-urilor și tabletelor Galaxy, având funcții noi atât de la Samsung, cât și de la Google. Este posibil ca nu toate funcțiile noii interfețe să fie disponibile pentru telefoanele din seria Galaxy Note 10. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră pentru seria Samsung Galaxy Note 10!

Actualizarea stabilă One UI 4.0 lansată pentru seria Galaxy Note 10

În plus, flagship-urile Samsung cu S Pen din 2019 primesc și corecția de securitate Android din ianuarie 2021 cu această actualizare. Firma coreeană și-a făcut obiceiul să lanseze un nou patch de securitate chiar înainte de a trece calendarul la noua lună. Și a menținut tendința și acum, în timp ce a lansat simultan actualizarea stabilă One UI 4.0 pe o mulțime de dispozitive Galaxy.

Samsung a început să lanseze actualizarea stabilă One UI 4.0 pe dispozitivele sale la mijlocul lunii noiembrie. Prima a fost seria Galaxy S21. De atunci, compania a lansat One UI 4.0 pentru Galaxy Z Fold 3; Samsung Galaxy Z Flip 3; Samsung Galaxy Z Fold 2, seria Galaxy S20, seria Galaxy Note 20, seria Galaxy S10, Samsung Galaxy Z Flip, seria Galaxy Tab S7; și originalul Samsung Galaxy Fold. Acum seria Galaxy Note 10 primește bunătățile aduse de One UI 4.0. Aceasta înseamnă că Samsung a lansat cea mai recentă interfață pentru toate smartphone-urile emblematice eligibile. Telefoanele lansate în 2018 sau înainte de acest an, nu vor primi One UI 4.0.

OTA Over-the-air este o metodă folosită de companii pentru a distribui un nou software. O caracteristică a OTA este că o locație centrală poate trimite o actualizare tuturor utilizatorilor care nu pot refuza sau modifica.

Actualizarea pentru aceste dispozitive este disponibilă în prezent doar pe câteva piețe. Dar este o chestiune de timp înainte ca lansarea să se extindă la nivel global. Ar trebui să fiți notificat de telefon când actualizarea OTA devine disponibilă. Ca întotdeauna, puteți verifica și manual dacă există actualizări, navigând la Setări -> Actualizare software și atingând  Descărcare și instalare.

În perioada următoare compania Samsung va lansa actualizarea One UI 4.0 pentru o mulțime de smartphone-uri și tablete din seriile mid-range și entry-level.