Seria Samsung Galaxy Note 20 primește actualizarea din noiembrie

424
Seria Samsung Galaxy Note 20 primeste actualizarea din noiembrie
Sursa Foto: androidheadlines.com

Seria Galaxy Note 20 a început să primească actualizarea de securitate din noiembrie 2021. Samsung a început să lanseze cel mai recent patch de securitate pentru flagship-urile sale din 2020 cu S Pen din Marea Britanie. Lansarea ar trebui să se extindă în alte regiuni în săptămânile următoare.

Potrivit AndroidHeadlines, Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra primesc deja actualizarea de securitate din această lună cu versiunea de firmware N98xxXXS3DUJ6. Este puțin probabil ca această actualizare să aducă funcții noi. Dar, când vine vorba de rezolvarea unor probleme de vulnerabilitate, există o mulțime.

Patch-ul de securitate din noiembrie pentru seria Galaxy Note 20

Samsung a confirmat la începutul acestei săptămâni că SMR-ul din noiembrie conține remedieri pentru mai mult de 50 de probleme de confidențialitate găsite în sistemul de operare Android. Acestea includ și 13 vulnerabilități și expuneri Samsung. Acestea sunt probleme de securitate care afectează doar smartphone-urile și tabletele Galaxy. Cel puțin patru dintre vulnerabilitățile corectate luna aceasta au fost de o gravitate critică, a spus compania. Toate aceste remedieri de securitate vin acum în seria Galaxy Note 20.

Seria Note 20 nu este prima care primește patch-ul de securitate din această lună. Samsung este imbatabil printre producătorii de smartphone-uri în privința actualizărilor de securitate de ceva timp. Actualizarea de luna aceasta a început să fie lansată încă din octombrie. Seria Galaxy S21 a fost prima care a preluat cel mai recent patch de securitate de la Samsung. De atunci, seria Galaxy S20, seria Galaxy S10, seria Galaxy S9 și mid-ranger-ul Galaxy A32 au primit actualizarea. Seria Galaxy Note 20 se alătură acum și ea petrecerii.

Marea Britanie are numele oficial Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. UK format din patru țări – Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. UK are și paisprezece teritorii peste mări, vestigii ale fostului Imperiul Britanic.

Dacă folosiți un Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra vă puteți aștepta să primiți această actualizare în zilele următoare. A fost lansată în Marea Britanie și mai multe țări din Europa. Deși ar trebui să primiți o notificare despre actualizare, puteți verifica manual actualizarea din Setări >> Actualizare software și apăsați pe Descărcare și instalare.

Între timp, Samsung se apropie din ce în ce mai mult de lansarea actualizării One UI 4.0 bazată pe Android 12. Ne așteptăm ca noua versiune Android să ajungă la seria Note 20 la începutul anului viitor.