Galaxy A52 și seria Galaxy S10 primesc actualizarea de securitate din februarie

385
Galaxy A52 si seria Galaxy S10 primeste actualizara de securitate din februarie
Galaxy A52 și seria Galaxy S10 primește actualizara de securitate din februarie

Samsung este o companie foarte bună când vine vorba de actualizări frecvente și la timp pentru Android. Compania a început deja să livreze actualizarea de securitate din februarie 2022 pe smartphone-urile și tabletele sale. Seria Samsung Galaxy S, seria Galaxy Z Fold, seria Galaxy Note și multe altele au primit deja această actualizare. Acum actualizarea a fost lansată și pentru Galaxy A52 și seria Galaxy S10.

Acum, seria Galaxy S10 a început să primească o nouă actualizare de software în Europa, conform Androidstories. În același timp Samsung Galaxy A52 primește aceeași actualizare în Afganistan, Irak, Libia, Maroc, Pakistan, Emiratele Arabe Unite și Tunisia.

Actualizarea din februarie lansată la seria Galaxy S10 și Galaxy A52

Cea mai recentă actualizare pentru Galaxy S10 și Galaxy S10+ vine cu versiunea de firmware G97xxXXSEGVA9. Samsung Galaxy A52 primește actualizarea cu versiunea de firmware A525FXXU4BVB3. Actualizarea este lansată prin OTA și va ajunge în perioada următoare pe toate dispozitivele la nivel global. Corecția de securitate din februarie 2022 rezolvă peste 60 de cazuri de vulnerabilități și îmbunătățește stabilitatea sistemului.

Gigantul high-tech sud-coreean a lansat pe Galaxy Galaxy A52 la începutul anului trecut. Telefonul a venit cu Android 11 și interfața Samsung cu One UI 3.1 din cutie. Dispozitivul premium de gamă medie a primit deja actualizarea One UI 4.0 bazată pe Android 12. Va primi încă două actualizări ale sistemului de operare Android în viitor.

Un sistem de operare este un ansamblu de programe care are rolul de a gestiona și de a facilita utilizatorului accesul la resursele smartphone-ului. În ianuarie 2022 Android avea o cotă de piață de 69,74% iar iOS o cotă de 29,49%.

Când cea mai recentă actualizare devine disponibilă pentru seria Galaxy S10 sau Galaxy A52, veți primi o notificare care vă va cere să o descărcați și să o instalați pe dispozitiv. De asemenea, puteți verifica manual dacă actualizarea de securitate din februarie 2022 a sosit pe telefon. Pentru acest lucru mergeți la Setări -> Actualizare software -> și, dacă este acolo, apăsați Descărcare și instalare.