Seria Galaxy S21 primește actualizare de securitate din ianuarie 2022

361
Seria Galaxy S21 primeste actualizare de securitate din ianuarie 2022
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung a început să lanseze actualizarea de securitate din ianuarie 2022 pentru seria Galaxy S21. Seria emblematică Samsung este prima dintre modelele emblematice ale companiei, după telefoanele Pixel de la Google care au primit actualizarea din ianuarie acum câteva zile.

În orice caz, Galaxy S21, Galaxy S21+ și S21 Ultra primesc acum această actualizare în mai multe țări din Europa. Totuși, acesta este doar punctul de plecare, deoarece foarte probabil actualizarea se va răspândi în mai multe țări în curând, în câteva zile. Actualizarea pentru seria Galaxy S21 are versiunea de firmware „G99xBXXU4BULF”. Conform AndroidHeadlines, această actualizare va îmbunătăți securitatea și stabilitatea generală a funcțiilor.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizarea de securitate din ianuarie pentru seria Galaxy S21

Concret ce face această actualizare pentru seria emblematică Samsung Galaxy S21 nu știm. Știm ce face actualizarea de securitate din ianuarie la modul general. Rezolvă 43 de de vulnerabilități de securitate în sistemul de operare Android, lucru ce șine de Google. Din partea Samsung, actualizarea de securitate din ianuarie 2022 rezolvă 19 probleme, unele legate de One UI 3.x, dar și de One UI 4.0. Referitor la One UI 4.0, cel mai probabil sunt rezolvate problemele sesizate de utilizatori după lansarea noii interfețe.

Ce înseamna asta? Ei bine, compania probabil a remediat unele erori mai mici și a îmbunătățit performanța seriei emblematice Galaxy S21. Remedieri de erori și îmbunătățiri ale stabilității sunt, de asemenea, incluse în actualizare. Cam asta este în ceea ce privește actualizarea în sine. Această actualizare vine pe lângă actualizarea cu One UI 4.0 bazată pe Android 12 lansată la sfârșitul anului trecut.

Android 12 regândește întreaga interfață cu utilizatorul, de la forme, lumină și mișcare, până la culori de sistem personalizabile. Reproiectat pentru a fi mai spațios și mai confortabil, este cel dinamic și personal sistem de operare de până acum.

Rețineți că această actualizare este lansată în etape. În acest fel, chiar dacă a început deja să fie lansată în regiunea dvs., este posibil să nu o primiți imediat. Se lansează în etapizat, așa că poate dura ceva timp până când o primiți. De multe ori depinde și de furnizorul de servicii mobile.

Ceea ce poți face, totuși, dacă ești nerăbdător, dacă nu ai primit deja notificarea, este să mergi la Setări și apoi la Actualizare software. Acolo, puteți vedea dacă actualizarea este disponibilă sau nu. Dacă este acolo apăsați Descărcați și actualizați. Dacă nu, poate dura ceva timp până când telefonul dvs. vă anunță că este disponibilă o nouă actualizare.