Seria Galaxy S21 primește actualizarea de securitate din iulie 2023

329
Seria Galaxy S21 primeste actualizarea de securitate din iulie 2023
Sursa foto: via tudocelular.com

Samsung a început să distribuie pachetul de securitate din iulie 2023 către produsele emblematice din seriile Galaxy S23 și Galaxy S22. Acum o altă serie high-end primește actualizarea de securitate din iulie 2023, este vorba despre seria Galaxy S21. Noua actualizare este disponibilă în unele țări din America Latină, printre care Argentina, Bolivia, Brazilia, Mexic, Peru și Uruguay.

Cea mai recentă actualizare de software pentru Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra are versiunea de firmware G99xBXXS9EWF3. Noua actualizare nu aduce noi funcții sau ceva deosebit pe seria Galaxy S21 în afară de corecția de securitate Android din iulie 2023. Vedeți pe I❤️Samsung ce face și cine primește actualizarea de securitate din iulie 2023!

Actualizarea din iulie lansată pentru seria Galaxy S21

Potrivit Samsung, actualizarea remediază peste 90 de vulnerabilități de securitate și confidențialitate, precum și îmbunătățiri ale stabilității generale a sistemului. Din păcate, potrivit site-ului Tudocelular, nu există funcții noi sau alte delicatese care vin cu această actualizare.

Seria Galaxy S21 a fost lansată la începutul anului 2021 cu procesor Exynos 2100 la nivel global și Snapdragon 888 pe câteva piețe. Procesorul este însoțit de cel puțin 8GB de RAM și 128GB de stocare internă. Android 11 și interfața One UI 3.1 a fost la bord la lansare. Apoi a fost actualizat la Android 12 și Android 13. La sfârșitul acestui an seria S21 va fi actualizată la Android 14 și One UI 6.0.

În America Latină se vorbesc peste 370 de limbi. Spaniola și portugheza sunt cele mai vorbite limbi din zonă. America Latină este considerată una dintre cele mai urbanizate regiuni din lume 80% din populație trăiește în orașe.

Ca de obicei, după lansarea din America Latină, actualizarea din iulie va ajunge în perioada următoare și pe alte piețe. Dacă aveți un Galaxy S21, Galaxy S21+ sau un Samsung Galaxy S21 Ultra trebuie să primiți o notificare de actualizare. Dacă doriți să verificați dacă patch-ul de securitate din aprilie este deja disponibil pentru dvs., mergeți la Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.

Cu toate acestea, vă amintim că acest tip de actualizare este lansat lent și treptat prin loturi. În acest fel ar putea dura puțin mai mult pentru ca toate dispozitivele din țările de mai sus și unde va mai fi lansată actualizarea să primească noul patch.