Seria Galaxy S21 primește actualizarea din iunie și câteva modificări

264
Seria Galaxy S21
Sursa Foto: via phonearena.com

Actualizarea de securitate din iunie 2022 este lansată de Samsung pe tot mai multe smartphone-uri. Acum această actualizare este disponibilă și pe seria Galaxy S21, este a doua, seria a mai primit una în mai, dar tot pentru iunie. Actualizarea cu o greutate de aproximativ 1GB este acum disponibilă pe Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ și Samsung Galaxy S21 Ultra. Totuși, în ciuda dimensiunii relativ mari pentru o actualizare de securitate, lista modificărilor este scurtă.

Actualizarea a fost lansată în mai multe țări din Europa, printre care Germania, Olanda și Belgia. În Germania, dar și în alte țări, două actualizări din iunie au fost lansate până acum. Noua actualizare are versiunea de firmware G99*BXXU5CVF1 pentru Samsung Galaxy S21 și Samsung Galaxy S21+. În același timp, Samsung Galaxy S21 Ultra primește versiunea de firmware G998BXXU5CVF2. Nu știm de ce există o diferență aici. Practic, actualizarea vine cu aceeași listă scurtă de modificări pe toate dispozitivele. „Stabilitatea generală a dispozitivului dvs. a fost îmbunătățită”, a specificat Samsung în jurnalul de modificări, conform GalaxyClub.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizarea din iunie disponibilă pentru seria Galaxy S21

Patch-ul de securitate din iunie 2020 conține cel puțin 45 de remedieri pentru securitatea sistemului Android. Din partea Samsung au mai fost adăugate încă 25 de îmbunătățiri pentru aplicațiile One UI. Deci, un total de 70 de probleme de tot felul au fost remediate. Punctele slabe ale securității AR Emoji, scanerul QR, conexiunea Bluetooth și contul dvs. Samsung au fost rezolvate. În plus, o serie de aplicații Samsung sunt pur și simplu actualizate la o versiune mai nouă.

Mecanismul Over-The-Air (OTA) necesită software-ul și hardware-ul existent al dispozitivului țintă pentru a suporta caracteristica, și anume primirea și instalarea de software nou primit prin intermediul rețelei wireless de la furnizor.

Noua actualizare este disponibilă imediat prin OTA, pe seria Galaxy S21. Cum am scris mai sus, toate cele trei model primesc actualizarea de securitate din iunie. Ca de obicei telefoanele care nu sunt blocate în rețelele operatorilor de telefonie mobile primesc primele actualizare. Puțin mai târziu va ajunge și la cele blocate în rețelele mobile.

Înainte de a face upgrade la cea mai recentă versiune, asigurați-vă că smartphone-ul dvs. este conectat cu o conexiune la internet adecvată. Vă recomandăm să descărcați actualizarea prin Wi-Fi, astfel încât să nu vă confruntați cu erori.

Ca întotdeauna, veți primi automat o notificare de îndată ce actualizarea telefonului dvs. este gata. De asemenea, puteți verifica direct, manual disponibilitatea prin Setări -> Actualizare software, și dacă este cumva acolo, apăsați Descărcare și instalare.