Seria Galaxy S22 primește actualizarea de securitate din iunie

202
Seria Galaxy S22
Sursa Foto: via androidcentral.com

Samsung a început să lanseze actualizarea din iunie 2023 pe tot mai multe dintre telefoanele sale. Acum seria emblematică Galaxy S22 primește noua actualizare. Noul firmware este disponibil în mai multe țări din Europa, inclusiv în România. Noua actualizare nu aduce nimic spectaculos în afară de patch-ul de securitate și clasica frază: stabilitatea generală a dispozitivului a fost îmbunătățită.

Acum câteva zile, Samsung a anunțat ce va face actualizarea de securitate din iunie pe diferite telefoane și tablete Galaxy. Dar, spre deosebire de majoritatea lunilor, actualizarea dispozitivelor Galaxy a început mai târziu decât era normal în această lună. Dar, orice actualizare de securitate este binevenită oricând.

Patch-ul de securitate din iunie disponibil pentru seria Galaxy S22

Seria Galaxy S22 – Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra – primesc o actualizare de aproximativ 325MB. Pe toate trei modelele este disponibilă versiunea de firmware S90xBXXU5CWEA. Litera „x mic” din versiunea de firmware înlocuiește numărul specific fiecărui model în parte.

Noul software face aproximativ două lucruri. În primul rând, „stabilitatea generală a funcțiilor este îmbunătățită”. Asta înseamnă că unele erori în anumite funcții sau aplicații sunt remediate și securizate. De multe ori nu știm care sunt aceste aplicații și poate că este mai bine să nu știm. Dar, este clar că acestea sunt actualizate la o versiune mai nouă.

Svalbard Global Seed Vault – Rezerva mondială de semințe din Svalbard este unul din locurile cel mai bine securizate locuri din lume. Sunt aici 1.165.041 de soiuri de semințe. Banca de semințe are o capacitate de 4,5 milioane de semințe.

În al doilea rând, desigur, este patch-ul de securitate din iunie. Acest lucru aduce cincizeci de remedieri pentru sistemul de operare Android din partea Google, potivit Galaxy Club. Samsung însuși a adăugat 11 remedieri, dintre care una îmbunătățește în mod specific securitatea software-ului procesoarelor Exynos. Unele modele din seria Galaxy S22 rulează pe un astfel de cip Exynos, și astfel beneficiază de această remediere importantă. În plus, există și alte două îmbunătățiri importante pentru Samsung Knox, care, printre altele, asigură securitatea software-ului de pe dispozitiv.

Acum puteți instala actualizarea din iunie pe Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra, pe modele neblocate în rețelele mobile din Europa. Dacă aveți un dispozitiv bolcat în rețelele operatorilor mobile, poate fi necesar să așteptați puțin. Veți primi automat o notificare de îndată ce telefonul dvs. primește actualizarea prin OTA. Dacă nu doriți să așteptați, puteți verifica imediat disponibilitatea, prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.