Seria Galaxy S22 primește actualizarea din octombrie 2023

316
Seria Galaxy S22 primeste actualizarea din octombrie 2023
Sursa foto: sammyfans.com

Actualizarea de securitate din octombrie 2023 a început să fie lansată de Samsung pe tot mai multe dispozitive. Acum compania coreeană a început să lanseze noua actualizare pentru smartphone-urile Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Actualizarea îmbunătățește securitatea și stabilitatea sistemului prin remedierea mai multor probleme la seria Galaxy S22.

Actualizarea de securitate din octombrie 2023 pentru seria Galaxy S22 se lansează în prezent pentru modelele deblocate în SUA. Ca de obicei, în perioada următoare noua actualizare se va extinde și pe alte piețe, inclusiv în Europa. Cea mai recentă actualizare este lansată cu numărul de versiune S901U1UES3CWI1, S906U1UES3CWI1 și S908U1UES3CWI1, potrivit SammyFans. Patch-ul de securitate Samsung din octombrie 2023 remediază 2 niveluri critice și 32 de niveluri ridicate de Vulnerabilități și expuneri comune – Common Vulnerabilities and Exposures (CVE).

Patch-ul din octombrie lansat pentru seria Galaxy S22

Actualizarea de securitate din octombrie 2023 rezolvă peste 40 de vulnerabilități ale sistemului, iar stabilitatea și performanța generală sunt îmbunătățite. În plus, sunt rezolvate orice probleme pe care le-ar putea cauza Elevator, Duo, Buffer Overflow etc.

Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra au fost lansate la începutul anului trecut cu Android 12 la bord. Aproape de sfârșitul anului, seria Galaxy S22 a primit actualizarea la Android 13 și interfața Samsung One UI 5.0. Apoi, telefoanele au primit actualizarea One UI 5.1 cu funcții software suplimentare. În acest moment seria S22 este în program One UI 6 beta.

Primele utilizări ale termenului beta au avut loc la IBM în anii 1950. Inginerii de acolo s-au referit la testarea ideilor și teoriilor despre produse ca testare „A – alfa”, iar la testarea caracteristicilor de produse complete ca testare „B – beta”.

Trebuie să primiți o notificare când actualizarea este disponibilă pe aceste telefoane. Dar, puteți verifica dacă actualizarea a ajuns pe telefoanele din seria Galaxy S22 prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare. Dacă este disponibilă vreo actualizare, puteți urma instrucțiunile de pe ecran pentru a instala actualizarea pe smartphone-ul dvs. Galaxy.

După cum sugerăm întotdeauna, este important să aveți smartphone-ul actualizat, chiar dacă pare o actualizare minoră. Înainte de a instala cea mai recentă actualizare, asigurați-vă că smartphone-ul are o conexiune adecvată la internet. Vă recomandăm să descărcați actualizarea prin Wi-Fi, astfel încât să nu vă confruntați cu erori.