Seria Galaxy S22 este în blocstart, peste câteva ore vom face cunoștință cu Galaxy S22, S22+ și Samsung Galaxy S22 Ultra. Cu câteva zile înainte de prezentarea oficială, am văzut designul smartphone-urilor high-end într-o fotografie afișată în magazinele fizice.

Prezentarea seriei Galaxy S22 se apropie cu pași repezi! Cu evenimentul Galaxy Unpacked în scurt timp, o fotografie oficială cu noile smartphone-uri a apărut online. Este vorba despre Galaxy S22 Ultra, Galaxy S22 și Galaxy S22+ conform colegilor noștri de la PhonAndroid.

Seria Galaxy S22 în fotografii oficiale înainte de lansare

Fidel obiceiurilor sale în ceea ce privește comunicarea, gigantul sud-coreean, lider în telefonia mobilă, își tachinează smartphone-urile emblematice înainte de lansare. În ultimele zile, Samsung a mai dezvăluit că Galaxy S22 sunt parțial fabricate din plasele de pescuit reciclate găsite în oceane.

Acum, aceste imagini oficiale confirmă toate scurgerile anterioare care au apărut în ultimul timp online, inclusiv fotografiile oficiale de presă difuzate de un leaker. După cum era de așteptat, S22 Ultra este foarte diferit de frații săi mai mici. În locul blocului foto dreptunghiular care se revarsă pe margine, Samsung a folosit acum camerele foto spate într-un mod nou, mai original. Există trei module aliniate în stânga și două module în dreapta lângă blițul LED.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]LED-ul este o diodă semiconductoare ce emite lumină. Culoarea luminii emise depinde de compoziția și de starea materialului semiconductor și poate fi în spectrul infraroșu, vizibil sau ultraviolet. Rusul Oleg Vladimirovich Losev a creat primul LED prin anii 1920.[/vc_message]

La rândul lor, Galaxy S22 și Galaxy S22+ moștenesc modulul foto spate de la seria Galaxy S21. Anul acesta, Samsung optează de această dată pentru diferite tonuri de culoare. Culoarea blocului este similară cu cea a feței din spate pe toate variantele. Pe Galaxy S21, S21+ și Galaxy S21 Ultra, Samsung a optat pentru un bloc de culoare diferit de restul structurii. În paralel, Samsung a început să arate imagini oficiale teaser ale S22-urilor în magazinele sale.

Samsung va ridica vălul de pe seria Galaxy S22 astăzi 9 februarie 2022 la ora 17.00 ora României. Este vorba despre un eveniment online Galaxy Unpacked care va dura aproximativ o oră. Precomenzile se vor deschide imediat și o pereche de Galaxy Buds Pro, un Galaxy SmartTag sau un încărcător de 45W vor fi disponibile gratuit pentru primii cumpărători în funcție de piață.