Seria Galaxy S22 va fi lansată la începutul lunii februarie

348
Seria Galaxy S22 ar fi lansata la inceputul lunii februarie
Sursa Foto: @OnLeaks

Samsung se pregătește să lanseze următoarea sa linie emblematică, seria Galaxy S22. În ultimele luni, am aflat multe despre seria Galaxy S22, cu randări scurse și zvonuri despre specificații, dându-ne o idee la ce să ne așteptăm de la următoarea linie emblematică Samsung. Acum, o ultimă informație susține că seria va fi lansată la începutul lunii februarie, în conformitate cu zvonurile anterioare.

Potrivit XDA-Developers, care citează ziarul sud-coreean Digital Daily, Samsung va organiza un eveniment online „Galaxy Unpacked 2022” pe 8 februarie. Atunci va fi lansată seria Galaxy S22. Digital Daily susține că informația provine de la un oficial Samsung Electronics. Oficialul susține că Samsung a confirmat intern data lansării și „discută despre momentul trimiterii invitațiilor până la sfârșitul lunii ianuarie”. În plus, aflăm că că noua gamă va fi pusă în vânzare pe 9 februarie, vânzările generale începând cu 24 februarie. Echipa de comunicare a Samsung Electronics a refuzat să comenteze informația.

Seria Galaxy S22 va fi lansată pe 8 februarie

Data de lansare dezvăluită de oficialul Samsung este în concordanță cu ceea ce a susținut Jon Prosser încă din noiembrie. Pe atunci, John Posser a spus că Samsung are de gând să organizeze un eveniment Galaxy Unpacked pe 8 februarie. Sigur evenimentul era dedicat lansării noului trio emblematic Samsung: seria Galaxy S21.

Jon Prosser are canalul YouTube Front Page Tech din 2013. Timp de câțiva ani, el a fost cel mai bine cunoscut pentru că a împărtășit scurgeri legate de Android. Prosser are un palmares mixt până acum cu zvonurile lansate online.

La fel ca anul trecut, gama emblematică a Samsung din 2022 va consta din trei modele: Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Se zvonește că toate cele trei modele vor include procesorul Samsung Exynos 2200, încă nelansat. În SUA, China și India probabil va fi la bord procesorul Snapdragon 8 Gen 1. În ceea ce privește designul, Galaxy S22 și Galaxy S22+ păstrează în mare parte designul de anul trecut. Ambele telefoane vor avea un shooter principal ISOCELL GN5 de 50MP.

Între timp, Samsung Galaxy S22 Ultra de top este considerat a fi un succesor spiritual al gamei Galaxy Note. Va avea un afișaj curbat similar cu Galaxy Note 20, un slot S-Pen, o baterie de 5.000 mAh și patru camere la spate. Vor fi acolo una principală 108 MP, o cameră ultra-largă de 12MP, una cu teleobiectiv de 10MP și zoom 10x și o altă cameră telefoto de 10MP cu zoom 3x.